Nemáte za čo, páni, odkázal Lowe, ktorého žena vraj učila Gwyneth Paltrowovú orálny sex

Už pred nejakým časom sa o tom písalo, ale zdá sa, že "pikantná" historka z minulosti má potenciál vrátiť sa znovu do centra pozornosti. Platí to aj v prípade Gwyneth Paltrowovej a jej schopnostiach orálneho uspokojovania.

23.01.2022 00:30
gwzneth Foto:
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere.
debata

V polovici roku 2020 to bola samotná držiteľka Oscara, ktorá prezradila médiám veľmi „cennú“ informáciu. Uviedla totiž, kto ju zasvätil do tajov sexuality a špeciálne orálneho sexu. Išlo o jej dobrú kamarátku, vizážistku Sheryl Berkoffovú. Tá je už viac ako tri dekády šťastne vydatá za herca Roba Lowa. A práve on sa najnovšie stal súčasťou tejto „orálnej“ pikantérie.

Americká herečka Gwyneth Paltrow pózuje pri...
Americká herečka Gwyneth Paltrow pózuje s...
+2O vianočnú výzdobu a inštalácie obchodného domu...

Keď sa v stredu objavil ako hosť v televíznej šou Jimmyho Kimmela, nevyhol sa ani otázke moderátora na uvedenú informáciu. Lowe sa síce najprv ostýchal, no potom vyšiel s farbou von. „Veci sa majú takto. Dobrá správa je, že moja manželka nepozerá vôbec nič, takže neuvidí ani toto a ja to môžem povedať. Keď bola Gwyneth mala, zvedavá snaživá osemnástka, moja manželka bola stále vizážistka a robila na filme, v ktorom vtedy hrala mama Gwyneth,“ začal svoju historku Lowe. „Gwyneth chodila navštevovať Sheryl, dali si spolu cigaretu, stále spolu chodili za maringotky pre hercov. Moja žena bola pre Gwyneth ako veľká sestra, stále je,“ pokračoval americký herec.

„A zjavne, Gwyneth nám to povedala v podcaste, ja som o tom netušil, ale musím jej poďakovať – že moja manželka ju naučila, ako to len povedať, toto je tvoja šou,“ zaskočene hovoril Rob Lowe. „Myslím, že nám prejde, ak povieme "poskytovať orálny sex“. Čo je od nej veľmi pekná vec," so smiechom mu odvetil moderátor Kimmel. To však už rozosmialo aj samotného 57-ročného Roba Lowa, ktorý následne dodal: „Čiže, ako ja rád hovorím, Chris Martin a Brad Falchuk, nemáte za čo!“

Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere. Čítajte viac Vždy, keď Gwyneth Paltrow zverejní fotku dcéry, fanúšikov ohromí! Je fakt nádherná

Samozrejme, narážal na Paltrowovej bývalého manžela Martina, lídra kapely Coldplay, a súčasného manžela Falchuka, ktorý je známym hollywoodskym producentom aj scenáristom. Zdá sa, že „tajomstvo“ Sheryl Berkoffovej môže byť aj tajomstvom spokojného manželstva, keďže s Robom Loweom sú spolu od roku 1991.

Video
VIDEO: Gwyneth Paltrow na prehliadke značky Gucci. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #orálny sex #Jimmy Kimmel #Rob Lowe #historka

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...