Let's Dance sa vracia! Spomínate si ešte na krásne tanečníčky, ktoré pobláznili divákov šou?

Tanečná šou Let's Dance sa čoskoro vráti na obrazovky Markízy. Prvý raz sa k divákom dostala v roku 2006. Popri množstve slávnych súťažiacich na parkete zaujali aj ich krásne tanečné partnerky. Dnes už sú z nich mamičky.

26.01.2022 00:00
Let's Dance Foto:
Zľava: Ivana Surovcová, Natália Glosiková, Katarína Štumpfová a Mirka Kosorínová v časoch šou Let's Dance.
debata

Mnohým z nich priniesla práve účasť v televíznej šou veľkú popularitu. Ich nádherné tanečné výkony podčiarknuté dokonalými postavičkami priťahovali pozornosť divákov niekoľko sérií. Spomeniete si na najznámejšie z nich?

Ivana Surovcová sa na parkete televíznej šou objavovala niekoľko sezón, medzi jej tanečnými partnermi boli herci ako Marek Vašut či Peter Marcin. Sympatická blondínka už nosí meno Gáborík a je spokojnou mamičkou dcérky Belly, ktorú v porodila svojmu manželovi, Mariánovi Gáboríkovi, v roku 2020. Za neho sa vydala v roku 2017, dvojica sa už teší na druhého potomka.

Ivana Surovcová v časoch Let's Dance.
Natália Glosiková.
+6Sexi tanečnice Katarína Štumpfová (vľavo) a...

Katarína Štumpfová bola rovnako ako Surovcová súčasťou šou niekoľko sezón, na parkete tvorila pár s Mirom Šmajdom či Jozefom Vajdom,neskôr si zatancovala aj v českej tanečnou šou StarDance, kde bol jej partnerom Leoš Mareš. Už ako Katarína Jakeš priviedla v roku 2019 na svet dcérku, ktorá dostala meno Izabela.

zväčšiť Tanečnice Ivana Surovcová (vľavo) a Katarína... Foto: Michael Durczok
Ivana Surovcová (vľavo) a Katarína Štumpfová. Tanečnice Ivana Surovcová (vľavo) a Katarína Štumpfová.

Tmavovláska Natália Glosiková bola partnerkou na pódiu hercom ako Martin Mňahončák či Roman Pomajbo. Z peknej tanečníčky sa mama stala v septembri 2021, Glosiková sa teší z dcérky, ktorá dostala meno Zaira.

zväčšiť Natália Glosiková. Foto: Profimedia
Natália Glosiková Natália Glosiková.

Mirka Kosorínová bola súčasťou Let's Dance od prvej série, medzi jej tanečných partnerov patrili spevák Tomáš Bezdeda, fitnes tréner Martin Šmahel či moderátor a humorista Štefan Skrúcaný. Prvého synčeka Miška priviedla na svet v roku 2015, neskôr k nemu pribudol braček Samuel.

zväčšiť Tanečnica Mirka Kosorínová. Foto: archív Mirky Kosorínovej
Tanečnica Mirka Kosorínová. Tanečnica Mirka Kosorínová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...