Sex so Salmou Hayekovou sa do filmu nedostal. Lady Gaga však hovorí, možno...

Hoci v kinách je už film Klan Gucci nejaký ten mesiac, aj v súvislosti s úspechom jeho hlavnej hrdinky, herečky a speváčky Lady Gaga sa o ňom stále hovorí. Práve hlavná aktérka s ním navštívila opäť šou Jimmyho Kimmela.

26.01.2022 00:00
LA Premiere of "House of Gucci" Foto: ,
Lady Gaga v šatách Valentino na premiére filmu "House of Gucci" v Los Angeles.
debata

Newyorská rodáčka Lady Gaga, ktorá bola za výkon vo filme Klan Gucci a stvárnenie čiernej vdovy Patrizie Reggianiovej nominovaná na cenu Zlatý glóbus, dorazila v príznačnom outfite. Čierne minišaty s výraznými tylovými kalichovými rukávmi totiž nálepku „čiernej vdovy“ tak trošku podporili. Gaga však k tomu pridala aj dávku vlastného exhibicionizmu a chuti pózovať pred objektívmi. Predviedla sa rovno pred zadným vchodom do televízneho štúdia.

Tridsaťpäťročná umelkyňa práve Kimmelovi prezradila tajomstvo, ktorým niekoľko dní žije internet. A mnohí naozaj banujú nad faktom, o ktorom speváčka a herečka informovala. Ide totiž o vystrihnutú sexuálnu scénu zo spomenutého filmu, v ktorej mala Lady Gaga prežívať pred kamerou intímnu chvíľu so svojou kolegyňou Salmou Hayekovou.

Video
VIDEO: Lady Gaga sa predvádza v čiernych šatách. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

„V tom filme existuje jedna celá zápletka, ktorú ste nemohli vidieť,“ naznačila Gaga a doplnila, že po smrti Maurizia Gucciho, teda vo filme jej manžela, ktorého nechala hlavná hrdinka zavraždiť, sa mal medzi hrdinkou Patriziou Reggianiovou a jej kamarátkou Pinou rozvinúť aj milostný vzťah. „Možno sa objaví v režisérskom zostrihu,“ zavtipkovala si speváčka.

Režisérom filmu je známy americký tvorca Ridley Scott, ktorý pri množstve svojich snímok už uviedol do kín aj „režisérsku“ predĺženú a obohatenú verziu. Či sa tak stane v prípade Klanu Gucci, však ukáže až budúcnosť. Závisieť to môže aj od úspechu Gagy v nasledujúcich mesiacoch. Zlatý glóbus si na svoje konto neprepísala, ešte stále by to však mohol byť oscarový večer, kde by mohla prekvapiť.

Herečka a speváčka Lady Gaga si na premiéru...
Zľava: Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons,...
+12Herec Jack Huston.
Zuzana Vačková  na premiére filmu Klan Gucci.
 Iveta Malachovská na premiére filmu Klan Gucci.
+2Miss Slovensko 2021, Sophia Hrivňáková (vľavo)...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Salma Hayek #talk-šou #Klan Gucci

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...