Miňo zo šou Pečie celé Slovensko opäť na obrazovke! Piecť bude v obľúbenej relácii RTVS

V decembri sa diváci RTVS rozlúčili so šou Pečie celé Slovensko, v ktorej si titul "majstra pekára" vybojoval 39-ročný Miroslav "Miňo" Macuľa z Bratislavy.

27.01.2022 00:00
pečie Foto:
Víťazom prvej série šou Pečie celé Slovensko sa stal Miňo.
debata (2)

Šikovný cukrár očaril počas trvania šou množstvom úchvatných dezertov, medzi ktorými vynikali jeho torty. Pre tých divákov, ktorí si Miňa obľúbili, máme skvelú novinku. Stretnú sa s ním opäť. Stane sa totiž hosťom v šou Tajomstvo mojej kuchyne, ktorá sa k divákom v novej podobe dostane 30. januára.

Medový úľ od Miňa.
Brnenská torta podľa Miňa.
+6Miňovo medovníkové "M"

V novom koncepte kuchárskej šou Tajomstvo mojej kuchyne sa každý mesiac predstaví dáma, ktorá bude variť po boku šéfkuchára Gaba Kocáka. Diváci a diváčky sa tak môžu tešiť nielen na inovatívne, ale aj tradičné domáce recepty šikovných gazdiniek. Vo februári bude žezlo v rukách Katky Brychtovej. Dvojica privíta v kuchyni aj zaujímavých hostí. Medzi nimi aj víťaza šou Pečie celé Slovensko Miroslava „Miňa“ Macuľu, ktorému sa schopnosťami v kuchyni podarilo okamžite očariť aj Katku Brychtovú.

Katka Brychtová a Gabo Kocák v šou Tajomstvo...
Katka Brychtová a Gabo Kocák v šou Tajomstvo...
+2Katka Brychtová a Gabo Kocák v šou Tajomstvo...

"Pečenie s Miňom, víťazom šou Pečie celé Slovensko, to bola absolútna delikatesa. Urobil najlepšie piškótové cesto, aké som kedy jedla,“ vyjadrila sa Brychtová.

pečie Čítajte viac Vianoce u Miňa z Pečie celé Slovensko: Tradičné, s lahodnou štipkou Francúzska

Miroslav „Miňo“ Macuľa a spolu s ním ostatní súťažiaci plnili počas desiatich týždňov pekárske výzvy, ktoré hodnotili dve porotkyne – Jozefína Zaukolcová a Petra Tóthová. RTVS ešte pred skončením sladkej cukrárskej šou avizovala jej druhú sériu, ktorá sa k divákom dostane v roku 2022.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Tajomstvo mojej kuchyne #Miroslav Macuľa

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...