Byť obľúbená Slovenka v Česku?! Stačí mi byť obľúbená herečka, hovorí Svarinská

Televízia Markíza odtajnila zoznam účinkujúcich v návrate obľúbenej televíznej šou Let's Dance. Jednou z nich je aj herečka Kristína Svarinská, ktorá sa k tancu na obrazovke vráti po viac ako jednej dekáde.

30.01.2022 00:00
Kristína Svarinská Foto:
Kristína Svarinská na premiére filmu Srdce na dlani.
debata

Niektorí diváci si asi ešte pamätajú, že pôvabná hrdinka seriálu Sestričky sa objavila kedysi v programe Showdance na obrazovkách konkurenčnej JOJ-ky. Išlo o moderný tanec a Svarinská skončila piata. Príležitosť v Let's Dance nevníma ako vstupovanie do rovnakej rieky. „V prvom rade musím povedať, že Showdance bol pred dvanástimi rokmi – to je až neuveriteľné. Za dvanásť rokov pretečie veľa vody, takže to nie je úplne tá istá rieka. Navyše Let's Dance je iný program, sú to spoločenské tance. Nikdy som netancovala s tanečným partnerom – hoci sme na vysokej škole mali nejaké hodiny, toto je úplne iné. Všetko bude pre mňa nové a veľmi sa na to teším,“ uviedla herečka pre Pravdu.

Kristína Svarinská v tanečnej súťaži Let´s Dance.
Kristína Svarinská s Vladimírom Polívkom vo...
+8Kristína Svarinská vo filme Srdce na dlani.

Ako tiež prezradila, lámať ju dlho zástupcovia televízie Markíza nemuseli. Vraj si to priam vysnívala. „Sledovala som program od jeho začiatkov a niekde v kútiku duše som si predstavovala, aké by to bolo, keby som ja tancovala niekedy ako účinkujúca. Splnilo sa mi to po pár rokoch,“ skonštatovala Svarinská.

Mnoho jej hereckých kolegýň a kolegov sa okrem hereckého talentu dokáže realizovať spevácky, alebo prekvapujú pohybovým nadaním či napríklad schopnosťou bojových umení pred kamerou. Kristína Svarinská hovorí, že v tomto duchu sa nepovažuje na multifunkčnú herečku. „Ale považujem sa za človeka, ktorý má rád výzvy. Človeka, ktorý vie byť veľmi rád aj vo svojej komfortnej zóne, ale potom prídu impulzy, ktoré sa ho z komfortnej zóny snažia dostať a on na to reaguje. Také niečo nás posúva,“ vysvetlila. Aj pre skúšanie nových vecí je vraj jej vysnívaným projektom vždy nejaký, kde sa môže naučiť niečo nové. Tak ako blížiace sa Let's Dance.

zväčšiť Herečka Kristína Svarinská pred 12 rokmi v... Foto: TV JOJ
Kristína Svarinská Herečka Kristína Svarinská pred 12 rokmi v programe Showdance.

Popri tanci a tréningoch sa však bude Svarinská venovať aj hraniu a tiež šoférovaniu. Posledné mesiace sa totiž presídlila k susedom do Česka. „Je to nová výzva a príležitosť, môžem stretnúť nových ľudí a som za to rada,“ komentovala Slovenka, ktorá nedávno premiérovala v Prahe aj filmovú novinku Srdce na dlani. V nej si zahrala po boku Elišky Balzerovej, Bolka aj Vladimíra Polívkovcov.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte viac Markíza odhalila kompletné obsadenie Let's Dance! Táto hviezdna zostava smeruje na parket

Na otázku, či po niekoľkých filmových projektoch v Česku má ambíciu ašpirovať aj na status najobľúbenejšej Slovenky v českých filmoch (tak ako kedysi Táňa Pauhofová či Zuzana Kanócz), odpovedala s úsmevom. „Rada by som ašpirovala na status obľúbenej herečky a nerada by som to kategorizovala na Slovenku a Češku. Myslím si, že pokiaľ budem obľúbená v rámci toho, ako hrám a ľudia sa budú na mňa radi dívať, to je asi to najlepšie,“ doplnila Kristína Svarinská, ktorú diváci uvidia už o pár týždňov na tanečnom parkete.

Okrem nej sa v zostave účinkujúcich markízackej tanečnej šou objavia aj herecké kolegyne Zuzana Kubovčíková Šebová a Diana Mórová, bývalá tenistka Dominika Cibulková a účinkujúca z reality-šou Aicha. Mužskú zostavu tvorí herec Ján Koleník, herec a model Adam Bardy, komik Fero Joke a zápasník Attila Végh.

Video
VIDEO: Svarinská krásou očarí každého, výnimkou nebola ani Adela!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #herectvo #tanec #Kristína Svarinská #Let´s Dance #Srdce na dlani

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...