Keira Knightley sa vrhla do nového projektu, vydá sa po stope bostonského škrtiča

Minulý rok sa objavila len v čiernej komédii, ktorá prešla svetom bez väčšieho záujmu divákov. Najnovší projekt britskej herečky Keiry Knightleyovej však púta pozornosť už od svojho ohlásenia.

03.02.2022 00:00
Keira Knightley, Láska nebeská, rebríček. Foto: ,
Herečka Keira Knightley na archívnom zábere z roku 2018.
debata

Bostonský škrtič, tak znie názov filmu a tiež prezývka jedného zo známych sériových vrahov, ktorý v šesťdesiatych rokoch pripravil o život trinásť žien v oblasti Bostonu a štátu Massachusetts. Hoci skutočné udalosti a aj postavy sa viažu k americkému kontinentu, rolu hlavnej hrdinky – reportérky Loretty McLaughlinovej – zverili tvorcovia práve britskej rodáčke a jednej z najznámejších herečiek britských ostrovov.

Tridsaťšesťročná Keira už začala s nakrúcaním, ako inak v Bostone, pričom sa pre rolu slávnej reportérky, ktorá v roku 2018 zomrela vo veku 90 rokov, nechala čiastočne upraviť do dobového vizuálu. Paparazzovia, ktorí sa nachádzali neďaleko miesta nakrúcania, zachytili herečku pri nakrúcaní jednej zo scén. V nej si Keira necháva pripáliť cigaretu a zhovára sa s jedným zo svojich zdrojov, ktorý jej pomáha v pátraní.

Video
VIDEO: Keira Knightley nakrúca film o bostonskom škrtičovi. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Práve na postavu novinárky McLaughlinovej, ktorá ako prvá spojila zdanlivo nesúvisiace úmrtia žien a odhalila príbeh škrtiča, je sústredený dej príbehu. Herečka strávi nasledujúce týždne v USA a pravdepodobne bez rodiny. O dcérky Delilah a Edie sa v tomto čase stará manžel James Righton.

Celá rodina prekonala minulý rok v novembri koronavírus, pričom Knightley pre médiá prezradila, že jej manžel nemal takmer žiadne príznaky. „Bol presvedčený, že to je preto, lebo je jeden z tých ľudí, čo sa kúpu v studenej vode a ja nie,“ uviedla ešte minulý rok. Ona sama aj s dcérami vraj mali o niečo náročnejší priebeh, no momentálne sa už cítia fit.

Rok 2003: Herečka Keira Knightley na filmovej...
Rok 2005: Herečka Keira Knightley uviedla film...
+12Rok 2006: Herečka Keira Knightley na vyhlásení...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #boston #Keira Knightley #video #nakrúcania #škrtič

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....