Ady Hajdu sa pochválil: 10 kilogramov išlo dole! Prezradil, komu za to vďačí

V šou Záhady tela treba z času na čas pred kamerami predviesť aj nejaký ten fyzický výkon. Niekoho treba prehovárať, niekto sa pochváli sám.

04.02.2022 14:00
Herec Ady Hajdu. Foto:
Herec Ady Hajdu.
debata

To bol aj prípad herca Adyho Hajdu, ktorý sa v šou dostal do tímu so Sarah Arató. Pred kamerami neváhal predviesť desať klikov, hoci, ako hovorí, nikdy k športovým typom nepatril. Zároveň sa pochválil aj štíhlejšou postavou, Mariánovi Miezgovi prezradil, že sa mu podarilo zhodiť 10 kilogramov a vďačí za to…

„Fakt, že som sa z Bratislavy presťahoval do Lozorna, nespôbil, že som schudol,“ reagoval Hajdu na otázku, či sa pod jeho novú postavu podpísalo sťahovanie na dedinu. „Za schudnutie vďačím pánovi režisérovi Hřebejkovi a novému seriálu, ktorý som s ním robil,“ uviedol veci na pravú mieru Hajdu. „Pred kamerami som mal napríklad aj bežať. Odbehol som asi 200 metrov a skoro som zomrel, keď režisér zakričal. ‚Ady, ty nehraj, že bežíš, ty bež‘.“ Ako ešte dodal, prvý raz v živote dokáže vďaka seriálu urobiť desať klikov po sebe, čo aj predviedol. (video)

Video
Zdroj: RTVS

Hajdu sa postavil pred kamery seriálu Víťaz, ktorý režíroval spomínaný Jan Hřebejk. Spolu s ním sa v ňom objavia aj Ivana Chýlková, Milan Ondrík či Zuzana Páleníková.

Hosťami súťažno-zábavnej šou RTVS Záhady tela sa okrem Adyho Hajdu stali aj Sarah Arató, Zuzana Konečná a Juraj Kemka. Šou si pozrite v sobotu 5.2. o 20.30 na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Ady Hajdu #Záhady tela

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...