O pár týždňov 50 na krku? Tejto kráske z Baywatch to ťažko veriť, Electra stále žiari

Svet ju spoznal najmä vďaka úlohe v seriáli o záchranároch na pláži v Malibu. Sexy plavčíčka Carmen Electra si popri úspechu na televíznej obrazovke vybudovala slušnú popularitu a povesť skutočnej sexbomby.

08.02.2022 00:00
carmen electra Foto:
Carmen Electra v roku 2016.
debata

Zdá sa až neuveriteľné, že táto rodáčka z Ohia patrí do skupiny slávnych žien, ktoré tento rok čaká oslava okrúhleho jubilea – už v apríli bude mať drobná Carmen päťdesiate narodeniny. Keď sa však pred pár dňami objavila v uliciach Los Angeles, kde sa okamžite ocitla pod paľbou paparazzov, málokto by jej podobný vek tipoval.

Modelka, herečka a televízna celebrita si vyrazila do jedného z miestnych podnikov, no ešte predtým, než sa jej podarilo vôjsť dovnútra, absolvovala „povinné kolo“ pózovania a krátkych rozhovorov so všetečnými paparazzmi. Electra je však veľmi zdieľnou a priateľskou celebritou – konieckoncov, asi si dobre uvedomuje, že toto je súčasť jej práce a tiež pretrvávajúcej popularity.

Video
VIDEO: Carmen Electra zo svojho sexepílu nič nestráca. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Zatiaľ ešte stále 49-ročná dáma sa nedávno vyjadrila, že by sa veľmi rada stala súčasťou populárnej reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills. V programe účinkuje jej dobrá dlhoročná priateľka Garcelle Beauvais, ktorá do programu vstúpila v roku 2020 v jeho 10. sezóne. „Bola by to určite zábava,“ komentovala samotná Electra podobné želania fanúšikov na sociálnych sieťach.

Nakoniec to však nebude Electra, koho fanúšikovia populárneho televízneho programu o živote bohatých paničiek v Beverly Hills uvidia aj v ďalšej sezóne programu. Ako už dávnejšie informovali americké médiá, zmluvu opätovne s tvorcami podpísala Kathy Hilton, mama Paris a Nicky Hiltonových. Tentoraz by sa však mala v relácii objavovať síce pravidelne, ale „len“ ako priateľka jednej z účinkujúcich a nie ako členka hlavnej zostavy „paničiek“.

Gwyneth Paltrow.
Herečka Cameron Diaz.
+8Herečka Jennifer Garner nemohla ako trojnásobná...

Program sa teší v USA obrovskej popularite a okrem verzie z Beverly Hills existuje napríklad aj verzia z New Yorku či Miami alebo Salt Lake City a Atlanty. Vôbec prvým programom boli Skutočné paničky z Orange County, ktoré odvysielali v roku 2006. Odvtedy sa šou dostala do celého sveta a vysielajú sa aj rôzne medzinárodné a lokálne verzie. Rok 2022 by mal na obrazovky tiež priniesť verziu „Skutočné paničky z Dubaja“.

2021 FGI "Night of Stars" Gala Čítajte viac Rodinné duo v gala: Kathy Hilton si vyrazila s dcérou Nicky. Čo prezradila o Paris?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #forma #päťdesiatka #Carmen Electra

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...