Rozvod nemusí byť koniec! Hrdinu Eufórie pristihli s exmanželkou, spolu na večeri

O pár dní to budú presne tri roky, čo známa americká dvojica ohlásila rozpad svojho manželstva. Koniec však nemusí vždy znamenať definitívu. Herec Eric Dane a jeho polovička to potvrdzujú tiež.

08.02.2022 12:30
dane eric Foto:
Herec Eric Dane s Rebeccou Gayheartovou.
debata

Rebecca Gayheart a jej bývalý manžel, známy najmä ako sexy seriálový doktor z Kliniky Grace, sa objavili počas víkendu pred reštauráciou Craig's v Los Angeles. Pozornosti paparazzov neunikli, ale ani sa o to nesnažili. Obom bývalým partnerom robili spoločnosť aj ich dve ratolesti. Zdá sa, že celá rodina si spoločne vyrazila na večeru a to aj napriek tomu, že Gayheart a Dane už spolu nežijú.

Sympatického a príťažlivého herca momentálne sledujú objektívy bulváru, ale aj médií vo všeobecnosti omnoho viac. Dôvodom je jeho veľký „televízny“ návrat v projekte Eufória, kde stvárnil charakter Cala Jacobsa. Postavu otca na pohľad dokonalej rodinky, ktorý žije dvojitý život a potajme sa stretáva s mladými mužmi, označil už dávnejšie herec za vysnívanú rolu.

Video
VIDEO: Eric Dane a jeho exmanželka Rebecca Gayheart spoločne na večeri. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

V rozhovore pre magazín OUT sa tiež nedávno priznal k tomu, že dobre vie, čo je žiť dvojitý život. „Okolnosti síce neboli presne také isté, ale na tom nezáleží,“ uviedol Eric Dane. „Ak si nasadíte masku, jednoducho si nasadíte masku a správate sa nejakým spôsobom pri niektorých ľuďoch a iným spôsobom zase pri iných, čo presahuje špecifiká konkrétnych okolností,“ poznamenal herec.

659760170 Čítajte viac Je nádherná, ale do očí sa jej pozerá ťažko! Hviezda Eufórie v uliciach predvádza ukážkový dekolt

V inom rozhovore tiež vysvetlil, prečo bola pre neho príležitosť v projekte HBO taká dôležitá a výnimočná. „Nikdy ma nikto nežiadal, aby som vzal rolu ako je táto. A ja som bol pripravený urobiť niečo iné. Cítil som sa trochu stagnujúci, napätý, alebo ako to nazvať. Povedzme, že cestou do práce som si už nehvízdal. Ale táto rola [v Euphorii] je úžasná,“ uviedol pre server Collider.

Herečka Zendaya na zábere z októbra 2021 v...
Herečka Zendaya pózuje fotografom v kreácii od...
+12Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Balmain.

Pozrite si aj zoznam najsexi seriálových lekárov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #rola #večera #eufória #Eric Dane #Rebecca Gayheart

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...