Priznanie sa zamotáva! Z priateliek sú sokyne, oberie utečenka Lejla Kristínu o manžela?

Seriál Priznanie má za sebou polovicu odvysielaných častí a osud hlavných ženských hrdiniek, Kristíny Važanovej (Soňa Norisová) a sýrskej utečenky Lejly (Angelika Sbouli) sa poriadne zamotáva.

14.02.2022 12:00
Soňa Norisová-koláž Foto:
Soňa Norisová a Angelika Sbouli v seriáli Priznanie.
debata (3)

Ako ovplyvní kamarátsky vzťah dvoch žien Michal Važan (Alexander Bárta), ktorý začína k peknej Lejle niečo cítiť? V šiestej časti, ktorú RTVS odvysielala v nedeľu večer a pozrelo si ju takmer pol milióna divákov, sa už náklonnosti nebráni ani Lejla. Kristína zatiaľ nič netuší, ale divák pred obrazovkou môže napätie medzi manželmi cítiť veľmi jasne.

Andrea Karnasová a Soňa Norisová v seriáli...
Angelika Sbouli v seriáli Priznanie.
+6Soňa Norisová v seriáli Priznanie.

Vzťah Kristíny a Michala je vážne narušený, tvorcovia ho takto rozohrali už v prvej časti Priznania. Kristína sa totiž v seriáli Hniezdo stala mamou syna Filipka, jeho otcom však nie je Michal. V novej sérii sa tak aktuálne ukazuje, ako Michal tento fakt prijal, či neprijal. Hľadá úniky, z domu čoraz častejšie mieri práve za mladou Lejlou. Aj tá má však pred sebou ťažké rozhodnutie a jej príbeh bude čoraz viac dramatický.

soňa norisová, seriál priznanie, Čítajte viac Pekne sme sa vytrápili, opisuje Norisová návrat k postave Kristíny Važanovej z Hniezda

Ako napokon tvorcovia vyriešia milostný trojuholník medzi Kristínou, Michalom a Lejlou si budeme musieť ešte chvíľu počkať. Ako však priznala hlavná hrdinka, herečka Soňa Norisová, výkon českej kolegyne Angeliky Sbouli pred kamerami ju očaril. Na rolu Lejly ju podľa Norisovej vybrali výborne. "Už pri čítaní scenára som bola zvedavá, kto bude rolu Lejly hrať, lebo je to naozaj ťažká a zaujímavá postava. Z jej výkonov mi behal počas nakrúcania mráz po chrbte,“ opísala seriálová Kristína Važanová.

Čo si myslíte, dá Michal Važan prednosť Lejle a opustí Kristínu? Aký osud by ste seriálovej trojici dopriali vy? Hlasujte!

Soňa Norisová o Lejle z Priznania: Je ohromne talentovaná
Video
Zdroj: RTVS

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #seriál Priznanie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...