Svadba na prvý pohľad im prisúdila niekoho iného, skončili spolu! Zadaní účinkujúci si užívajú na pláži

Svoj dielik pozornosti a popularity si uchmatla aj na Slovensku. Televízna reality-šou Svadba na prvý pohľad má však niekoľko medzinárodných verzií. V Austrálii púta pozornosť dvojica, ktorej odborníci v televíznom štúdiu prisúdili celkom iných partnerov.

18.02.2022 00:00
Ella Ding Foto:
Hviezdička populárnej reality-šou Ella Ding počas exteriérového tréningu v Melbourne.
debata

Reč je o austrálskej rodáčke Elle Dingovej a Brentovi Vitiellovi – účinkujúcich, ktorí sa v austrálskej verzii reality-šou Svadba na prvý pohľad ocitli pred televíznym oltárom v spoločnosti celkom inej dvojice. Napriek tomu, že došlo ku svadbe pred kamerami, zdá sa, že mimo nich preskočila iskra trochu iným smerom.

Ella Ding, ktorá si pred kamerami vzala účinkujúceho Mitcha, sa totiž pred pár dňami objavila na pláži v spoločnosti Vitiella. Toho pritom tiež v rovnakej šou oženili s plavovláskou Tamarou. Zábery z pláže, ktoré vznikli počas pondelňajšieho sviatku zamilovaných, však prekvapili nielen lokálnych fanúšikov reality-šou, ale aj paparazzov a novinárov. Ding, ktorá je nadšenou amatérskou športovkyňou, predvádzala sexi krivky v spoločnosti Vitiella. Kamery zachytili ich živú diskusiu, spoločné kúpanie sa či natieranie opaľovacím krémom, neskôr dvojicu zachytili aj v jednom z plážových bistier.

Video
VIDEO: Ako hrdličky? Na pláži si užívali hviezdy z reality šou Svadba na prvý pohľad Zdroj: Profimedia

Ako píše portál Daily Mail, nedalo sa prehliadnuť, že Brent Vitiello už nemá na ruke svadobný prsteň, ktorým vyjadril záväzok svojej televíznej neveste Tamare. Tmavovláska Ella sa však stále s obrúčkou nerozlúčila. Či to isté platí aj o manželovi, ktorým bol 26-ročný fešák Mitch, však nie je celkom isté.

Dotyky potetovaného kolegu z televízneho programu, smiech aj dobrá nálada, neprehliadnuteľná chémia na záberoch videokamier – zdá sa, že tentoraz by to mohla byť „svadba na druhý pohľad“…

Herečka Leila George D'Onofrio na pláži Bondi...
Herec Vincent Cassel a jeho manželka, modelka...
+12Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Austrália #kolega #účinkujúci #Svadba na prvý pohľad #Ella Ding

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...