Padla posledná klapka seriálu Polda! Niesla sa v znamení dvojitej oslavy

Polda Matásek oslavoval narodeniny na Valentína! Hneď po ňom Kolesárová, štáb ich prekvapil.

19.02.2022 11:00
matásek Foto:
Seriáloví oslávenci - David Matásek a Jana Kolesárová.
debata

Na konci januára mohli slovenskí diváci na kanáli Prima PLUS vidieť zatiaľ posledný, ôsmy diel piatej série kriminálneho seriálu Polda. Už čo nevidieť sa však diváci dočkajú aj ďalších dielov, ktorých nakrúcanie sa práve skončilo. Pre predstaviteľa hlavnej úlohy Michala Břízu – Davida Matáska, končilo nakrúcanie v deň jeho narodenín. A to štáb nemohol nechať bez povšimnutia.

Akonáhle bolo na konci mrazivé natáčanie na jednej pražskej autobusovej stanici, myslel si David Matásek, že tým pre neho deň končí. Avšak omyl. Kolegovia a členovia štábu ho prekvapili tortou a gratuláciou. "Bolo to príjemné, aj keď krátke. Ale som rád, že si spomenuli,“ usmieval sa bezprostredne po blahoželaniach David Matásek a prezradil, ako bude prebiehať tá domáca oslava. "Nie je to nič okrúhle, takže tak nejako normálne a v pokoji. Teším sa, bude to fajn. So ženou sme si sľúbili, že spolu pôjdeme na výlet a deti na chvíľu odložíme. Ony to bez nás prežijú a my tiež,“ prezradil herec, ktorý svoje narodeniny múdro spojil so sviatkom zamilovaných.

zväčšiť Herec David Matásek v seriáli Polda. Foto: Prima
David Matásek Herec David Matásek v seriáli Polda.

Seriálový Michal Bříza ale nebol jediný na pľaci, komu priskočia k veku ďalšie číslice. Hneď deň po Davidovi Matáskovi oslavuje aj Jana Kolesárová, ktorá nemala tušenie, že sa aj pre ňu na pľaci niečo chystá. "Nemám slov. Je to nádherné, veľmi si to cením,“ zaskočene ďakovala seriálová Táňa Hošková.

Piata séria seriálu Polda je týmto nakrúcaním na svojom konci a pre predstaviteľa hlavnej úlohy to znamená, že sa bude môcť opäť viac venovať milovanému divadlu. „Trošku som to flákal, takže sa budem musieť zase vrátiť pekne k divadlu a naskúšať pár krásnych inscenácií. A diváci môžu prísť – sme teda veľmi radi, že sa všetko pomaly vracia do normálu.“

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy a MALL.TV.

Slovenská herečka Jana Kolesárová oslávila 15. februára 45 rokov, jej kolega David Matásek mal 59. narodeniny narodeniny na sviatok svätého Valentína.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Matásek #seriál Polda

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...