Zvodkyňa Jessica Biel hrá ženu, ktorá sekerou zabila susedku. Drsná je aj jej premena!

Ani ona nemá chuť byť večne v pozícii krásky z obrazoviek či filmového plátna. Americká herečka Jessica Biel prijala rolu, vďaka ktorej musela prejsť výraznou vizuálnou premenou.

18.02.2022 00:00
biel Foto:
Herečka Jessica Biel.
debata

Známa kráska, ktorú si diváci pamätajú zo seriálu V siedmom nebi či filmu Iluzionista, sa v najnovšom projekte televízie HULU zmenila na Candy Montgomeryovú, jednu zo známych amerických vrahýň. Tá v roku 1980 zabila sekerou svoju kamarátku z kostolného spolku, pričom prípad v tom čase vyvolal veľký rozruch. Nielen brutalitou činu, ale aj jeho nepochopením. Málokto totiž rozumel tomu, prečo sa žena so spokojným manželstvom, dvoma deťmi a ukážkovým domom na jednom z vyhľadávaných amerických predmestí zmenila na chladnokrvnú vrahyňu.

O prípade Montgomeryovej vzniklo niekoľko reportáži či televíznych dokumentov, seriál, ktorý nakrúcajú v týchto týždňoch, bude ďalším príspevkom do relatívne bohatej histórie projektov, ktoré boli Candy Montgomeryovej venované.

zväčšiť Herečka Jessica Biel ako Candy Montgomery pri... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
662902370 Herečka Jessica Biel ako Candy Montgomery pri nakrúcaní seriálu Candy.

Tridsaťdeväťročná Jessica Biel sa objavila pred pár dňami na pľaci v meste Decatur, kde sa nakrúcala scéna zo súdu. Na prvý pohľad bola priam nespoznateľná. V modrých šatách, s parochňou a výraznými okuliarmi – maskéri sa ju skrátka snažili čo najviac priblížiť jej skutočnému predobrazu. Pri porovnaní so zábermi, ako Bielovú často vídať na spoločenských akciách, je tento vizuálny kontrast naozaj veľký.

česko slovensko má talent, diana mórová, Čítajte viac Strhaná, unavená, Diana Mórová na nepoznanie: Toto z nej urobil režisér Bebjak!

Jessica Biel pritom už viackrát v minulosti preukázala, že sa nebojí pre rolu aj výraznejšej premeny alebo jednoducho skúša vybočiť z vychodených chodníčkov a škatuliek, ktoré jej Hollywood prisúdil. Prvýkrát sa jej to podarilo aj v projekte Sinner, kde mimochodom tiež stvárnila ženu, ktorá má na svedomí zabitie. Seriál, ktorý sa dočkal už štyroch sérií a v ktorom herečka účinkovala počas jeho prvej série, odvtedy aj produkuje.

Do projektu televízie HULU nazvaného jednoducho Candy mala pôvodne nastúpiť iná známa televízna hviezda – reč je o Elisabeth Mossovej (Príbeh služobníčky). Pre pracovné povinnosti však napokon rolu musela odrieknuť.

Video
VIDEO: Takto nakrúca seriálovú novinku herečka Keira Knightley. Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vražda #nakrúcanie #rola #Jessica Biel #premena #Hulu

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...