Otcovu slávu nedosiahol... Dôvod? Eastwoodov fešný syn má jasný názor!

Aj vďaka jeho rodinnému pôvodu mu mnohí prorokovali žiarivú budúcnosť na filmovom plátne. Herec Scott Eastwoood však na slávu iných kolegov (či vlastného otca Clinta Eastwooda) doteraz nesiahol. Prečo?

21.02.2022 12:00
premiéra, Scott Eastwood, I Want You Back Foto: ,
Herec Scott Eastwood na premiére novinky I Want You Back.
debata

Tridsaťpäťročný fešák, ktorého verejnosť zaregistrovala najmä po tom, ako sa v roku 2013 objavil (bez trička) na stránkach magazínu Town & Country. Fyzicky príťažlivý syn slávneho herca a režiséra, jednej z hollywoodskych ikon, zaujal okamžite. Ale faktom je, že najmä vzhľadom. Následne sa však začali množiť aj filmové ponuky a Scott sa objavil napríklad vo filmoch Najdlhšia jazda či Suicide Squad. Naposledy odpremiéroval romantickú komédiu I Want You Back z produkcie Amazon prime.

Pri tej príležitosti však vznikol aj rozhovor pre portál Insider, v ktorom sa Eastwood mladší posťažoval na to, že sa v minulosti „už viackrát popálil“. „Aj preto sa občas pýtam, či existuje niečo, čomu sa naozaj chcem podrobiť do svojich 40 rokov. Neviem,“ skonštatoval.

Herec Scott Eastwood na pláži v Miami predvádzal ukážkové svaly. Čítajte viac Eastwoodov syn na pláži: Najprv omočil svaly, potom hurá za babami!

V rozhovore tiež uviedol, že pozitíva jeho práce spočívajú v tom, že môže cestovať po svete, striedať charaktery rôznych postáv. „Máte dobré skúsenosti, priemerné skúsenosti a fakt hrozné skúsenosti – ale to hodnotím kladne, lebo to je súčasť života. Nevýhodou je, že ste len malým kolieskom v obrovskom súkolí. Film je v prvom rade režisérovým médiom a ak si herec myslí niečo iné, je veľmi naivný,“ pokračoval Scott Eastwood.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Scott Eastwood (@scotteastwood)

Herec priznal, že v kariére zažil niekoľko sklamaní a tie ho vedú k tomu, aby bol opatrnejší pri výbere jednotlivých úloh. „Môžete byť vo skvelom filme, alebo dostať výbornú úlohu, ale možno sa filmu nebude dariť tak, ako by sa malo,“ uviedol herec, ktorý si tiež posťažoval na producentov. Niektorí z nich vraj produkujú filmy len kvôli množstvu.

„Robia filmy za určitú cenu, ktoré môžu predávať na medzinárodnej úrovni, a je im úplne jedno, ako film dopadne. To nie je biznis, ktorého by som chcel byť súčasťou,“ uzavrel. Najbližšie ho diváci uvidia práve v spomenutej romantickej komédii, objaviť by sa mal aj v pokračovaní filmovej série Rýchlo a zbesilo a treťom príbehu Pacific Rim.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #herectvo #sláva #otec #rola #Scott Eastwood

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...