Jedna prišla s kufríkom, druhá vyzliekla lekársky plášť: Hrdinky Na muške sa chystajú na úplný koniec

Skalní fanúšikovia boli možno z ostatnej, tretej série sklamaní. Blížiaca sa štvrtá a posledná však možno napraví renomé. Hlavné hrdinky hitu Na muške (Killing Eve) sa už tiež nevedia dočkať.

25.02.2022 10:00
Jodie Comer (vľavo) a Sandra Oh, Na muške Foto: ,
Herečky Jodie Comer (vľavo) a Sandra Oh spoločne predstavili v Beverly Hills štvrtú sériu seriálu Na muške.
debata

Pred pár dňami sa v Beverly Hills konalo stretnutie dvojice hlavných predstaviteliek populárneho seriálu z produkcie HBO so zástupcami médií. Britská hviezda Jodie Comer a jej kolegyňa Sandra Oh sa pri tej príležitosti tiež rozhovorili o pocitoch z projektu, ktorý priniesol obom výdatnú divácku aj mediálnu pozornosť.

Sandra Oh si zaspomínala na prvé stretnutie s menej ostrieľanou kolegyňou, ktorú diváci poznajú ako nájomnú vrahyňu Vilanelle. „Miestnosť, v ktorej som čakala, bola úplne prázdna a veľká asi ako menšia detská izba. Prišla s kufríkom na kolieskach a vyzerala trochu stratene a ja som povedala: ‚Ty musíš byť Jodie‘,“ opísala pre médiá Sandra Oh, predtým známa najmä rolou v Klinike Grace. Obe hviezdy sa zhodli, že medzi nimi okamžite zaúčinkovala herecká chémia.

Herečka Jodie Comer v kreácii Gucci na...
Herečka Sandra Oh na prezentácii záverečnej...
+2Herečky Jodie Comer (vľavo) a Sandra Oh...

Diváci ju mohli otestovať už v troch sériách a faktom je, že práve výkony dvojice hlavných ženských hrdiniek sú pre väčšinu divákom tým najväčším lákadlom. Premiéru štvrtej, záverečnej série sa vraj obe dámy rozhodli nakrúcať so všetkou bázňou a úctou k fanúšikom.

jodie comer, killing eve, Čítajte viac Bude vražedná rozlúčka? Dlho sa na to čakalo, teraz je to tu...

„Boli sme si veľmi dobre vedomé, že nakrúcame poslednú sériu a snažili sme sa to urobiť veľmi starostlivo a s otvoreným srdcom. Pre mňa bolo súčasťou procesu tiež, že som začala nášmu projektu dávať zbohom,“ komentovala Sandra Oh. „Niekedy neverím, koľkých úžasných ľudí som stretla a všetkým tým zážitkom, ktoré sme spolu absolvovali za posledných päť rokov. Je to veľmi emotívne,“ doplnila ju Comer v rozhovore pre magazín Parade.

Premiéra záverečnej série je plánovaná na najbližší víkend. Už 27. februára sa diváci znovu stretnú s Vilanelle a Eve. Pozrite si aj trailer poslednej série.

Pozrite si najsexi seriálové lekárky

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Sandra Oh #záver #Jodie Comer #Na muške

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....