Fakt riskla také faux pas? Carrie zo Sexu v meste prezradila tajomstvo, šokuje módny svet

Posledné roky sa dizajnéri prebiehajú v tom, kto slávnej herečke a hrdinku hitu Sex v meste, Sarah Jessice Parkerovej, zapožičia šaty, topánky či kabelku. Aj nedávno premiérované voľné pokračovanie bolo doslova napumpované luxusnými produktmi.

27.02.2022 14:00
Sarah Jessica Parker, kabelka, šaty, Fendi Foto:
Herečka Sarah Jessica Parker v šatách Norma Kamali a s flitrovanou ružovou kabelkou Fendi Baguette.
debata

Nedávno však americká herečka a miláčik mnohých televíznych diváčok a divákov odhalila, že má na konte jedno módne faux pas, ktoré by jej možno nie všetci poľahky odpustili. Keď sa nedávno Parker objavila v štúdiu magazínu Vogue, aby komentovala najlepšie „looky“ zo slávneho seriálu, prezradila aj čosi, čo málokto tušil.

Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+9Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...

Carrie Bradshaw sa v jednej scéne pri nakrúcaní objavila s legendárnou kabelkou Birkin od francúzskej značky Hermés. Na tento model sa čaká mesiace, niekedy roky, jeho cena je ohurujúca a vyrába sa v limitovanom množstve. A možno aj to bude vysvetlenie Parkerovej slov. „Nie je to skutočná birkinka, len aby ste vedeli,“ so smiechom šokovala Sarah Jessica Parker vo videu Vogue. „Štylistka Patricia Field mala takého človeka, ktorý vedel všetko zohnať a opýtala sa ma, chceš jednu. Jednu ti môžem zohnať,“ zaspomínala si 56-ročná herečka.

zväčšiť Herečka Sarah Jessica Parker v roku 2002 na... Foto: ERIK C PENDZICH / Shutterstock Editorial / Profimedia
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker v roku 2002 na nakrúcaní seriálu Sex v meste s kabelkou Birkin od Hermés. Ako prezradila, bola falošná.

Výsledok bol, že falošnú kabelku Birkin predviedla v jednej zo scén piatej sezóny seriálu z produkcie HBO. Parker si následne ešte zavtipkovala, že jediná funkcia tej kabelky, ktorú mala, bolo zakryť jej rastúce tehotenské bruško. „A to teda zvládla veľmi úboho. Možno, keby sme mali skutočnú birkinku, tak to dopadne lepšie,“ vtipkovala na margo svojho zaobleného bruška na fotkách.

Azda najslávnejšími kabelkami, v tomto prípade už originálmi, ktoré americká televízna star predviedla v seriáli Sex v meste, však boli produkty značiek Fendi a Dior. Slávna diorovská „Saddle Bag“ a tiež ikona talianskeho ateliéru Fendi, kabelka Baguette, sa aj vďaka seriálu stali absolútnymi hitmi medzi ženami po celom svete.

Zaujímavosťou tiež je, že značka Fendi s tvorcami pokračovania Sexu v meste spolupracovala veľmi úzko a do seriálu poskytla niekoľko modelov. Trblietavú „bagetku“ vo fuksiovo-fialovom tóne predviedla herečka v seriáli, ale aj na nedávnej návšteve programu moderátora Andyho Cohena. Údajne model dostala po nakrúcaní ako dar.

NY Premiere of HBO's "And Just Like That" Čítajte viac Po mame či po otcovi? Slávna Carrie vzala na premiéru 19-ročného syna, tá podoba vás...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vogue #Dior #faux pas #Fendi #Sex v meste #Hermés #Birkin Bag #Baguette #Carrie Bradshaw

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...