Páni v rokoch? New Kids on the Block nie sú jediní, ktorí zostarli... fanúšičky s nimi

Sú z nich päťdesiatnici a hoci sa preslávili najmä v časoch mladosti, stále nehádžu flintu do žita. Zdá sa, že ani fanúšičky. Mnohé z nich pri nich verne stoja roky.

05.03.2022 10:30
New Kids On The Block Foto: ,
Skupina New Kids On The Block s členmi (zľava: Danny Wood, Jordan Knight, Donnie Wahlberg, Joey McIntyre a Jonathan Knight) pózuje s fanúšičkami a fanúšikmi na párty v štýle 80-tych rokov, ktorá sa konala pri uvedení ich nového singla v New Jersey.
debata

Reč je o formácii New Kids on the Block, ktorá bola dobre známa aj na Slovensku a najväčšiu éru svojej popularity zažívala v polovici 90-tych rokov. V tom čase zostava v zložení Jordan Knight, Donnie Wahlberg, Joey McIntyre, Jonathan Knight a Danny Wood vypredávala celé štadióny a najmä dievčenské a ženské publikum im doslova ležalo pri nohách.

New Kids On The Block members, from left,...
Joey McIntyre z New Kids on the Block sedí na...
+3Skupina New Kids On The Block s členmi (zľava:...

Vo štvrtok sa v New Jersey konala párty v štýle 80-tych rokov, na ktorej sa objavilo kompletné kvintete chlap(čen)skej formácie, aby predstavili nový singel. O dekády viditeľne starší, naladení však dobre, s úsmevmi na tvárach a energickým zápalom pred niekoľkými stovkami fanúšikov (a najmä fanúšičok).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@foryounkotb)

Zaujímavé však nebolo pozorovať len to, ako sa zmenili niekdajšie dievčenské sex-idoly, aj pohľad do publika totiž naznačoval, že na premiéru nového singla a párty prišli najmä dámy, ktoré sú dnes už mamami dospelých detí či majú doma tínedžerov s ich vlastnými idolmi. Mnohé z nich dámy v rokoch, oblečené však v bláznivých kostýmoch a ĺa osemdesiate, ružových legínsach, s čelenkami vo vlasoch – pre mnohé z nich to bol pravdepodobne nostalgický návrat do mladosti.

Členovia New Kids on the Block pritom pri singli Bring back the time nezostávajú. Ako informoval portál EW.com, v júni by sa pätica kolegov chcela vydať na turné po amerických mestách. Nebudú sami, pozvali aj členky hip-hopovej formácie Salt'n Pepa, ženskej formácie En Vogue a tiež speváka Ricka Astleyho, ďalších miláčikov publika z obdobia konca 80-tych a začiatku 90-tych rokov.

En Vogue dokonca s členmi New Kids on the Block nakrútilo aj videoklip ku spomenutému singlu. Pozrieť si ho môžete nižšie a potom nám povedzte… aj vo vás vyvolalo nostalgiu za mladšími časmi?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #singel #návrat #New Kids on the block #hviezdy po rokoch

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...