Attila Végh ako kráľ parketu Let's Dance? Fanúšikovia na Instagrame sú veľké plus, ale...

Už v 6. marca štartuje na obrazovke Markízy 7. séria tanečnej šou Let's Dance.

05.03.2022 13:30
Attila Végh a  Eliška Lenčešová, lets dance, Foto:
Attila Végh a  Eliška Lenčešová v siedmej sérii Let´s Dance.
debata

Kroky na tanečnom parkete tak už istý čas poctivo trénuje aj zápasník MMA Attila Végh, ktorý prijal pozvanie do súťažnej zostavy siedmej série. Jeho mužskými súpermi budú Ján Koleník, Adam Bardy, Fero Joke, Marek Fašiang a Michal Kovačič. Ako berie účasť v šou Let's Dance? „Je to pre mňa nová výzva, som športovec, výzvy patria k môjmu životu,“ opisuje a zároveň prezrádza, že spoločenským tancom sa nikdy nevenoval. „Takže mojím cieľom je aj to, aby som sa ich naučil tancovať.“ Végh vytvoril tanečný pár s Eliškou Lenčešovou.

Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii...
Michal Kovačič a Simona Brecíková v siedmej...
+3Marek Fašiang a  Adriana Mašková v siedmej...

V siedmej sérii môžu karty miešať aj fanúšikovia súťažiacich hviezd na sociálnych sieťach. Spomedzi mužských tanečníkov je to práve Attila Végh, ktorý ich má najviac – 405 000. O 50 000 m­enej ľudí sleduje na Instagrame zabávača Fera Jokea.

svarinská-koláž Čítajte viac Svarinská kontra Mórová! Obe mieria do Let's Dance, ale tanečný súboj už skúsili aj u konkurencie. Vtedy bola lepšia...

Végh sa už s nimi začal deliť aj o zábery z tanečných tréningov, fanúšikovia na ne živo reagujú. Spolieha sa populárny zápasník MMA na svoju veľkú základňu na Instagrame? „Určite sú moji fanúšikovia veľkým plus, ale gro diváckych hlasov zrejme budú posielať televízni diváci, ktorí sú naučení sledovať televíziu,“ myslí si Végh.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila)

Na poctivé trénovanie je ako športovec zvyknutý, nezľakol sa teda ani tréningov na parkete, pod taktovkou tanečných profesionálov, jedným z nich je aj Peter Modrovský, ktorý bol súčasťou predošlých sérií Let's Dance. Ako teda vidí svoje šance na zisk titulu kráľa tanečného parketu? „Idem do toho naplno, ale vidím, akých tanečníkov mám okolo seba, tak budem rád, keď sa pretancujem do polovice šou,“ opísal Végh.

Kristína Svarinská a Marek Klič v siedmej sérii...
Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír v siedmej...
+2Diana Mórová a Marek Bureš v siedmej sérii...

Okrem mužských súperov ho však čakajú aj ženské rivalky – herečky Zuzana Kubovčíková Šebová, Diana Mórová a Kristína Svarinská. Zostavu súťažiacich ešte doplní tenistka Dominika Cibulková a hviezdička z reality šou Love Island Aicha. Dve z nich, Svarinská a Mórová, už majú jednu tanečnú súťaž za sebou. Obe sa predviedli v šou televízie JOJ s názvom Showdance v roku 2010 – Mórová vtedy skončila na druhom mieste a Svarinská na piatom. Let's Dance však ponúkne iný typ tanca ako spomínaný Showdance, v ktorom išlo o moderný tanec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let´s Dance #Attila Végh

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...