Úplne nahá, v rozkroku žehlička! Česká herečka odmietala nahotu, no Svěrákovi sa nevraví nie

Mala vraj zásadu, že sa pred kamerou nevyzlečie. Česká herečka Tereza Ramba, kedysi Voříšková ju však porušila. Ba čo viac, v Prahe sa nachádza aj jej nahý záber v nadživotnej veľkosti.

05.03.2022 00:00
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Niekdajšia hviezda filmu Rafťáci, ktorá sa tiež objavila v komédii Vlastníci alebo snímke Po strništi bos, hrá jednu z hlavných úloh v novom filme otca a syna Svěrákovcov Betlémske světlo. Práve k nemu vznikol aj plagát, ktorý sa ocitol uprostred Prahy a na ktorom dvojnásobná mama pózuje v Evinom rúchu. Intímne partie zakrýva žehlička, ktorú drží v ruke a kábel z nej.

zväčšiť Herečka Tereza Ramba (Voříšková) a jej manžel... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
626661303 Herečka Tereza Ramba (Voříšková) a jej manžel Matyáš Ramba.

„Chvíľku po pôrode ma Jan Svěrák obsadil do úlohy devätnásťročnej slečny, ktorá má v scenári jednu nahú scénu za druhou. Jemu sa tak môžem poďakovať, že som sa behom troch mesiacov dostala do formy,“ citoval Rambu portál iDnes.cz. Napriek tomu, že v minulosti vraj odmietala nahé scény, Jan Svěrák ju presvedčil scenárom. „Prišiel s takým krásnym, nežný scenárom, že som si hovorila, že on a kameraman Vladimír Smutný si zaslúžia dôveru,“ uviedla pre český portál.

zväčšiť Herečka Tereza Ramba na archívnom zábere. Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Tereza Ramba, ktorá získala aj sošku za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Vlastníci. Herečka Tereza Ramba na archívnom zábere.

O tom, že Ramba je so svojím „aktom“ spokojná, svedčí aj fakt, že si ho zavesila na sociálnu sieť. Záber tiež sprevádzal rozsiahly opis toho, čo nasledovalo, keď sa jej fotografia v nadživotnej veľkosti objavila v metropole Česka. „Od rána mi volá bulvár a kamaráti, či som to schválila, že sa predsa nevyzliekam. A ja na to: "Už áno!“," napísala česká herečka. „Pretože Janovi sa nehovorí nie. Pretože po pôrode sa človek tak nejako prestane hanbiť. Miluje svoje telo pre to, čo mu dalo. Teraz si pripadám perfektná a stopy po mojich deťoch milujem,“ doplnila tiež s tým, že zábery schválil aj jej životný partner Matyáš.

Video
VIDEO: Trailer k filme Betlehemské svetlo.

Nie všetci sú však novými fotografiami úplne nadšení. Na českom internete a sociálnych sieťach sa rozvírila tiež debata o tom, aké „lacné PR“ sa tvorcovia s filmom Betlémske svetlo snažia robiť. Objavila sa kritika o tom, že plagát je sexistický a rovnako tak aj tlačové materiály k filmu, ktoré dostali redakcie v Českej republike. Jedno vlákno debaty si môžete rozkliknúť aj na odkaze z Twitteru nižšie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #film #plagát #Zdeněk Svěrák #betlehemské svetlo #Jan Svěrák #Tereza Ramba

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....