Kristína, Michal, Lejla - Priznanie mieri do finále, rozpadne sa manželstvo Važanovcov?

Fanúšikovia seriálu Priznanie sa s jeho hrdinami lúčia len ťažko - ako sa ich osudy naplnia?

07.03.2022 12:00
priznanie, Foto:
Seriál Priznanie - Angelika Sbouli, Soňa Norisová a Alexander Bárta.
debata (6)

Fanúšikovia seriálu Priznanie sa v nedeľu večer dočkali predposlednej časti, ktorá sa niesla v znamení únosu malého Filipka Važana. Napínavý príbeh sa dočká rozuzlenia v poslednej časti, na ktorú si diváci budú musieť počkať do budúceho týždňa.

Naplní sa aj seriálový osud hlavných ženských hrdiniek, Kristíny Važanovej (Soňa Norisová) a sýrskej utečenky Lejly (Angelika Sbouli). Lejla vie, že namiesto Filipka mal byť unesený jej syn Sámi, ale došlo k zámene detí. Narýchlo si tak „zbalila“ veci a odišla z mestečka, v ktorom žila a kde jej podala pomocnú ruku aj Kristína.

Andrea Karnasová a Soňa Norisová v seriáli...
Angelika Sbouli v seriáli Priznanie.
+6Soňa Norisová v seriáli Priznanie.

Únos vyhrotil už tak napätý vzťah medzi manželmi Važanovcami a Michal (Alexander Bárta) sa priznal Kristíne, že s Lejlou si boli blízki. Toto priznanie je silným úderom pre Kristínu, ktorá tušila, že jej manžel ju podvádza, ale istotu nadobudla až teraz. V situácii, kedy prišla vinou únoscu o syna, je zlomená. Ťaživé udalosti, ktoré sa dostali počas deviatich týždňov k divákovi, dali počas nakrúcania zabrať aj Norisovej. Pod taktovkou režiséra Braňa Mišíka strávila na pľaci náročné dva mesiace.

Kristina a Michal Vazanovci a Lejla zo serialu Priznanie  Sona Norisova  Alexander Barta  Angelika Sbouli  foto RTVS Čítajte viac Alexander Bárta o Michalovi Važanovi zo seriálu Priznanie: Toto máme spoločné

"Pri Hniezde boli po každej odvysielanej časti diváci sklamaní, že musia na ďalšiu čakať celý týždeň. V Priznaní ich čaká niečo podobné. Nejedná sa pritom iba o Kristínu, moju rolu, ale o všetky postavy, ktoré sa v Priznaní objavujú,“ opísala seriálová Kristína Važanová. Nakrúcanie herečka vnímala ako náročné. "Nakrúcanie bolo vyčerpávajúce, ale takým príjemným spôsobom, chodili sme domov s pocitom, že sme to urobili dobre,“ dodala Norisová (video).

Video

Fanúšikovia seriálu o jeho konci živo diskutujú aj na sociálnej sieti. Kto stojí za únosom Filipka? A podpíše sa únos pod definitívny krach manželstva Kristíny a Michala? Aký koniec by ste si želali vy? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Soňa Norisová #seriál Priznanie

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...