Vincze to pred vyraďovaním tanečným párom v Let's Dance neuľahčil! Dlhú neistotu preťalo až meno: Marek Fašiang

Z jedenástich tanečných párov zostalo po nedeľňajšom vyraďovaní len desať. Viktor Vincze si svoju úlohu posla zlých správ "vychutnal" a divákov pred televíznymi obrazovkami držal v napätí naozaj dlho.

14.03.2022 07:59 , aktualizované: 14:16
Marek Fašiang a Adriana Mašková, lets dance, Foto:
Marek Fašiang a  Adriana Mašková v siedmej sérii Let´s Dance.
debata (4)

Z jedenástich tanečných párov moderátor nechal v zóne ohrozenia tri – Mareka Fašianga, Attilu Végha a Fera Jokea spolu s ich tanečnými partnerkami. Napokon si dva z nich vydýchli, v tanečnej šou po prvom vyraďovacom kole a napínavých okamihoch v závere prenosu, skončil seriálový otecko, herec Marek Fašiang. S partnerkou Adrianou Maškovou zatancoval počas večera quickstep.

Herečka Zuzana Vačková prišla aj v sprievode...
Moderátorka a influencerka Becca.
+17Fotografka Petra Ficová.

Po vyrieknutí ortieľa z úst Vinczeho prvé slová Fašianga na margo účasti v šou boli: „Mali sme sa fantasticky, je mi veľmi ľúto, že končíme, najmä kvôli Adriane, pretože odviedla veľký kus roboty,“ ocenil prácu svojej tanečnej partnerky, Adriany Maškovej. Ako dodal, bol si vedomý toho, že jeho telo má, čo sa tanca týka, limity.

„Moje telo, čo sa pohybov týka, má svoje limity. Klobúk dole pred našimi tanečnými partnerkami, nie je to ľahké.“ Tmavovlasá Češka, Adriana Mašková, ešte na záver dodala: „Mrzí ma, že sme nešli ďalej, ale je to tak, ako to je.“ Ako tanečníčku po boku celebrít ju dobre poznajú aj českí diváci, už dva razy sa stala súčasťou sledovanej šou Českej televízie StarDance.

Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii...
Michal Kovačič a Simona Brecíková v siedmej...
+3Marek Fašiang a  Adriana Mašková v siedmej...

Prvé vyraďovanie vnieslo emócie aj do príhovoru porotkyne Adely Vinczeovej, ktorá si túto rolu vyskúšala po prvý raz. Lúčenie s prvým vyradeným párov si v závere priameho prenosu nenechali ujsť ani ostatné súťažné páry. Z ich úst navyše v zábere šou odznela prosba, či by nemohli byť pravidlá pozmenené, aby zo šou nevypadol nikto. K tomuto názoru sa na Instagrame šou pridalo niekoľko fanúšikov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Let's Dance #Viktor Vincze

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...