Seriálový hit RTVS sa skončil! Finále Priznania bolo plné sĺz, fanúšikovia majú pre tvorcov jasný odkaz

Seriálový hit RTVS, Priznanie, sa v nedeľu večer dočkalo svojho finále. Osudy trojice hlavných hrdinov v podaní hercov Angelika Sbouli, Soňa Norisová a Alexander Bárta sa rozuzlili.

14.03.2022 13:30
Soňa Norisová-koláž Foto:
Soňa Norisová a Angelika Sbouli v seriáli Priznanie.
debata (1)

Kristína a Michal Važanovnci sa v nervy drásajúcom poslednom diely dočkali svojho šťastného konca. Ich malý Filipko, ktorého uniesli, sa našiel a vrátil sa domov. Važanovci ustáli aj manželskú krízu a ich cesty sa nerozdelili.

Andrea Karnasová a Soňa Norisová v seriáli...
Angelika Sbouli v seriáli Priznanie.
+6Soňa Norisová v seriáli Priznanie.

Menej šťastný koniec tvorcovia nachystali pre Sýrčanku Lejlu, ktorý bol plný výčitiek svedomia, trápenia a sĺz. Aby pomohla pri pátraní po malom Filipkovi Važanovi, musela vyjsť s pravdou von – na polícii priznala, že malý Sámi nie je jej syn a že jeho otec žijúci v Sýrii ho chce späť. Pri únose dvoch rovnako starých detí tak prišlo k omylu – namiesto Sámiho bol unesený Filipko. Toto priznanie však pre Lejlu znamenalo strašnú stratu – o Sámiho prišla.

Posledný diel priniesol aj koniec seriálového osudu Marty Fialovej (Andrea Karnasová), ktorú nechali tvorcovia zomrieť. Po jej smrti sa do rúk Kristíny dostal jej list, v ktorom jej vysvetľuje svoje konanie, prosí o odpustenie a zároveň necháva všetok svoj majetok malému Filipkovi Važanoci. O odpustenie si ku Kristíne prišla pred odchodom do Sýrie aj Lejla, ktorú stvárňovala v seriáli česká herečka Angelika Sbouli. Jej presvedčivý výkon v náročnej úlohe ocenili diváci, počas nakrúcania seriálu výkon kolegyne vyzdvihla aj Soňa Norisová.

"Už pri čítaní scenára som bola zvedavá, kto bude rolu Lejly hrať, lebo je to naozaj ťažká a zaujímavá postava,“ opísala prvé dojmy Norisová. „Ja som prekvapená, že Angeliku nevidieť viac, pretože je fantastická herečka. Na rolu ju vybrali výborne a mne z jej výkonov behal počas nakrúcania mráz po chrbte,“ dodala seriálová Kristína Važanová (viac vo videu).

Video
Zdroj: RTVS

Seriál sa počas desiatich týždňov tešil veľkej diváckej priazni. Na facebookovej stránke Priznania sa po jeho skončení rozprúdila diskusia – fanúšikovia sa dožadujú ďalšieho pokračovania, so svojimi hrdinami sa nechcú rozlúčiť. „Škoda, že sa seriál končí,“ v tomto duchu sa nesie väčšina komentárov. Zároveň ocenili finále seriálu, ktoré naplnilo ich očakávania – „Nádherné, ďakujem za dej, krásne herecké výkony. Naozaj, veľmi dobrý seriál,“ znel jeden z komentárov. Dej poslednej časti bol plný emócií, diváčky pred obrazovkami sa tak len ťažko ubránili slzám.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Soňa Norisová #seriál Priznanie

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...