Červené šaty, rozpustené vlasy a výrazný mejkap! Spoznali by ste plachú Lejlu z Priznania?

Angelika Sbouli si v seriáli Priznanie zahrala úlohu sýrskej utečenky Lejly.

15.03.2022 12:00
debata

Výraznú ženskú rolu si v seriáli zahrala česká herečka Angelika Sbouli (27). Tvorcovia jej zverili úlohu sýrskej utečenky Lejly. "Táto postava mi do života priniesla kus dôležitého poznania. Mám s ňou spoločnú hodnotu lásky a zmysel pre to, čo je v živote skutočne dôležité. Lejla je pre mňa stelesnením zodpovednosti za vlastnú slobodu,“ opísala herečka.

zväčšiť Angelika Sbouli v seriáli Priznanie. Foto: RTVS
Angelika Sbouli Angelika Sbouli v seriáli Priznanie.

Pred kamerami Priznania, ktoré sa nakrúcalo počas leta, mala zvyčajne vlasy zahalené šatkou a vzhľadom na rolu, ktorú stvárňovala, sa jej seriálové kostýmy niesli stále v rovnakom duchu. Mladá česká herečka má za sebou niekoľko epizódnych rolí, zahrala si napríklad v komédii Dve nevesty a jedna svadba (2018).

zväčšiť Angelika Sbouli a Martina Zábranská v šou... Foto: RTVS
Angelika Sbouli Angelika Sbouli a Martina Zábranská v šou Záhady tela.

Pred časom sa Angelika Sbouli predviedla v šou Záhady tela, kde diváci mohli vidieť jej „civilnú“ podobu. Uhrančivá tmavovláska sa pred kamerami ukázala vo výrazných červených šatách, jej tvár zdobil takisto nápadnejší mejkap. Tmavé vlasy jej rozpustené lemovali peknú tvár a kamery ju tak nasnímali v celej jej kráse. Po jej boku si zasúťažila kolegyňa zo seriálu, Martina Zábranská, predstaviteľka seriálovej Vanesy.

Soňa Norisová-koláž Čítajte viac Seriálový hit RTVS sa skončil! Finále Priznania bolo plné sĺz, fanúšikovia majú pre tvorcov jasný odkaz

Seriál Priznanie vznikal pod režisérskou taktovkou Braňa Mišíka a nakrúcal sa 57 dní. Na nakrúcaní sa podieľal 40-členný štáb a väčšina scén sa odohrávala v okolí Bratislavy a Trenčína. V Priznaní dominovala téma téma migrantov, divák sledoval pohnutý osud Sýrčanky Lejly a malého chlapčeka Sámiho, ktorý poznačila veľmi tragická minulosť.

zväčšiť Angelika Sbouli v šou Záhady tela. Foto: RTVS
sbouli Angelika Sbouli v šou Záhady tela.
Andrea Karnasová a Soňa Norisová v seriáli...
Angelika Sbouli v seriáli Priznanie.
+6Soňa Norisová v seriáli Priznanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #seriál Priznanie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...