Keď zamilovaný muž stratí súdnosť, okolie sa na ňom dobre zabáva, opisuje Majeský svojho filmového hrdinu

Herec Majek Majeský sa po dvoch rokoch opäť vrátil pred kamery komédie Šťastný nový rok, ktorej pokračovanie aktuálne prichádza do slovenských kín.

17.03.2022 00:00
majeský Foto:
Marek Majeský a Antónia Lišková v novinke Šťastný nový rok 2.
debata

Pred kamerami stvárňuje postavu exmanžela jednej zo štyroch hlavných ženských postáv – Marcely (Antónia Lišková). A keďže jeho filmová manželka má zrazu po boku nového muža, talianskeho sympaťáka (Marco Bonini), pocíti nielen žiarlivosť, ale aj neovládateľnú túžbu získať svoju krásnu ex späť. A vtom sa uhladený elegán mení na „zamilovaného blázna“, ktorý sa neváha pred svojou láskou strápniť aj zosmiešniť, len aby jej dokázal, ako veľmi ju chce opäť získať. „Čo sa mojej filmovej postavy týka, myslím si, že pre mužov je to niečo celkom prirodzené. V istom veku sa im začnú zapaľovať lýtka a strácajú súdnosť, niekedy sa zbláznia a okolie sa na nich zabáva viac, ako si oni uvedomujú,“ opísal herec zmenu, ktorá „dobehla“ aj jeho filmového hrdinu.

Ako ďalej Majeský pre TV Pravda prezradil, s partnerkou Antóniou Liškovou si skvelo porozumeli už v jednotke a preto bol návrat k postave pre herca príjemne prežitým pracovným časom, ktorý ho zavial na čarovné miesta v Chorvátsku. Viac o nakrúcaní filmu Šťastný nový rok 2 si pozrite vo videu pre TV Pravda.

Video
Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...
Herečka Táňa Pauhofová pózuje s českým kolegom...
+28Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Majeský #Šťastný nový rok

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...