Som požehnaný za toľko estrogénu okolo mňa! Dwayne Johnson ospevuje ženy svojho života

Je najlepšie plateným hercom súčasnosti a symbolom neohrozeného filmového hrdinu - mača a hory svalov. V súkromnom živote sú to však ženy, ktorým herec Dwayne Johnson vraj vďačí za veľa. Možno za úplne najviac.

17.03.2022 10:00
Dwayne Johnson a jeho druhá manželka Lauren... Foto: ,
Herec Dwayne Johnson a jeho druhá manželka Lauren Hashian na zábere z roku 2017.
debata

V rozhovore pre agentúru Associated Press sa hviezda filmov Red Notice či Fast & Furious priznala, že ženy hrajú v jeho živote tú najdôležitejšiu úlohu. Na mysli má svoje tri dcéry, manželku Lauren Hashianovú aj exmanželku Dany Garcia (s ňou má staršiu dcéru Simone) a v neposlednom rade aj mamu Atu. „Som požehnaný tým, že je okolo mňa toľko estrogénu. Som jediný chlap v dome, teda ja a pes,“ vysvetlil pre AP herec.

Už ako na malého chlapca mala na neho vraj primárny vplyv jeho mama Ata, ktorá ho vychovávala sama. „Mala veľmi jasnú predstavu o tom, ako ma vychovávať a aké lekcie by som mal dostať a aký druh integrity nadobudnúť,“ uviedol pre agentúru Johnson. Následne vymenoval zoznam pre neho veľmi dôležitých žien.

Herec Dwayne Johnson a jeho exmanželka a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
People Dwayne Johnson Herec Dwayne Johnson a jeho exmanželka a obchodná partnerka Dany Garcia (vľavo) s ich spoločnou dcérou Simone.

„Moja stará mama, moja mama. Moja prvá manželka, Dany Garcia, ktorá je teraz môj dlhoročný obchodný partner, moja súčasná manželka, moje tri dcéry všetky pokračujú v mojom ovplyvňovaní a učia ma denne novým veciam. Dokonca aj tie najmenšie,“ uviedol hrdina akčných filmov. „Mám šesťročnú aj trojročnú a keď ste otvorený, budete prekvapený ako muž, čo všetko vás vaše dcéry dokážu naučiť,“ doplnil tiež Johnson, ktorý tento rok oslávi okrúhlu päťdesiatku.

zväčšiť Herec Dwayne Johnson a jeho mama Ata Johnson. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
People Dwayne Johnson Herec Dwayne Johnson a jeho mama Ata Johnson.

Ani tá ho však zjavne nezastaví v ďalších akčných a fyzicky často náročných úlohách. Najnovšie by sa mal herec objaviť vo filme Black Adam, ktorého premiéra sa však z leta posunula na október tohto roka.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dcéra #manželka #ženy #vplyv #Dwayne Johnson #mall.tv

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...