Jozef Vajda: Stretnutie s Dagmar Havlovou bolo pre mňa plné očakávania

V novinke Šťastný nový rok 2, ktorá je aktuálne v slovenských kinách, sa ako exmanželia predviedli Jozef Vajda a Dagmar Havlová. Prenieslo sa ich večné podpichovanie pred kamerou aj do súkromia?

21.03.2022 10:30
vajda Foto:
Jozef Vajda s Dagmar Havlovou ako exmanželia v novinke Šťastný nový rok 2.
debata (8)

V pokračovaní komédie Šťastný nový rok s podtitulom Dobro došli stavili tvorcovia aj na nové tváre, pribudlo viac mužských hrdinov. Osvedčenú zostavu Maštalíra, Koleníka či Majeského doplnili kolegovia zo zahraničia. Po boku Antónie Liškovej je to taliansky herec Marco Bonini, Gabike Marcinkovej ako filmovej Veronike padne do oka chorvátsky herec Toni Gojanovič.

majeský Čítajte viac Keď zamilovaný muž stratí súdnosť, okolie sa na ňom dobre zabáva, opisuje Majeský svojho filmového hrdinu

Výraznú postavu ako nováčik v snímke dostal Jozef Vajda, ktorý vytvoril pár s českou hviezdou Dagmar Havlovou. Zahrali si filmových rodičov Mareka (Ján Koleník). Ako kolegovia v jednom projekte sa pred kamerou stretli po prvý raz a Vajda prezradil, že stretnutie s Dagmar Havlovou bolo pre neho plné očakávania.

„Ja som sa na každý natáčací deň s Dagmar tešil,“ opísal svoje pocity herec a dodal: „Dokonca medzi nami vzniklo kamarátstvo a ja si myslím, že náš súzvuk pekne vidieť aj vo filme.“ Hoci ako exmanželia sa pred kamerami neustále doťahujú a podpichujú, mimo kamery bolo ich nastavenie celkom iné. „V súkromí to bolo z jej stany veľmi láskavé, ona nie je ten typ, ktorý by sa s človekom doťahoval. Naopak, Dagmar je nesmierne pozitívna dáma.“

Celý rozhovor Jozefa Vajdu o nakrúcaní snímky Šťastný nový rok 2 si pozrite vo videu pre TV Pravda.

Video
Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...
Herečka Táňa Pauhofová pózuje s českým kolegom...
+28Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Vajda #Šťastný nový rok

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....