Po výkone Mórovej zostal Vincze bez slov! Veselí Mimoni posmutneli, Let's Dance opustil Fero Joke

Tretie kolo tanečnej šou Let's Dance sa stalo labuťou piesňou pre komika Fera Jokea a Vanesu Indrovú.

21.03.2022 08:09
fero joke Foto:
Pre komika Fera Jokea a Vanesu Indrovú sa účinkovanie v šou Let's Dance skončilo v treťom kole.
debata

Skladba Happy od Pharrella Williamsa, na ktorú vo filmovom kole zatancovali jive čoby populárni Mimoni, im šťastie nepriniesla.

Vo štvorici, ktorú nechal moderátor Viktor Vincze v zóne ohrozenia, sa okrem Fera Jokea v nedeľu ocitli aj Zuzana Šebová, Michal Kovačič a Dominika Cibulková. Po ohlásení verdiktu sa sympatický komik fanúšikom aj divákom poďakoval. Ako však priznal, šou bola pre neho veľmi náročnou skúškou. „Paradoxne, trošku sa po vyradení cítim dobre, pretože pre mňa ide o nesmierne namáhavú skúšku, fyzicky aj ‚energeticky‘. Šou ma veľmi vyčerpávala, som rád, že si doprajem oddych a budem sa zasa venovať iným aktivitám,“ opísal v závere prenosu.

Najviac bodov si vo filmovom kole vytancoval herec Ján Koleník, ktorý so svojou partnerkou Vandou Polákovou predviedli rumbu. Do okrúhlej 40-ky, čiže plného počtu bodov od poroty, im chýbali len 2 body. Tie im nedoprial Ján Ďurovčík. Za Koleníkom nasledovali v počte bodov Aicha a Diana Mórová.

zväčšiť Diana Mórová a Marek Bureš 3. kole v šou... Foto: Markíza
mórová Diana Mórová a Marek Bureš 3. kole v šou Let's Dance.

Práve obľúbená herečka sa postarala o emocionálne najsilnejší tanečný, ale aj herecký zážitok večera, keď spolu s partnerom zatancovali viedenský valčík na slávnu skladbu z oscarového filmu Schindlerov zoznam. Ako dvaja lúčiaci sa milenci po poslednom spoločnom tanci zomierajú. Ich výkon rozplakal porotkyňu Tanianu Drexler, z úst ostatných si vyslúžili pochvalné hodnotenia, ktoré vyzdvihli najmä herecké prevedenie celej choreografie. Silný tanečný zážitok ohromil aj moderátora šou, Viktora Vinczeho, ktorý zostal bez slov – choreografia aj celkové prevedenie súťažného čísla ho „dostali“. „Ty si tam nechala celé svoje srdce,“ zhodnotil Mórovej výkon porotca Jorge González.

Čo robia s Jánom Koleníkom komplimenty na jeho účinkovanie v Let's Dance? O tanečnej šou porozprával pre TV Pravda!

Video
Ján Koleník a Vanda Poláková v 3. kole šou...
Kristína Svarinská a Marek Klič v 3. kole šou...
+7Attila Végh a  Eliška Lenčešová v 3. kole šou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Fero Joke

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...