Koleník a Pauhofová ako z Bollywoodu! K poslednej klapke sa pretancovali

Veľkou svadbou sa končí film Šťastný nový rok 2, v ktorom si v slnečnom Chorvátsku povedia svoje "áno" postavy Táne Pauhofovej a Jána Koleníka.

26.03.2022 10:30
koleník Foto:
Táňa Pauhofová a Ján Koleník vo filme Šťastný nový rok 2 s podtitulom Dobro došli a ich bollywoodsky svadobný tanec.
debata

Po svadobnom bozku filmovej dvojice Hany a Mareka tak nasleduje prekvapivá bodka – tanec v bollywoodskom štýle. Koleník, Pauhofová, Majeský, Maštalír, Norisová a všetci ostatní sa tak s divákmi lúčia choreografiou nesúcou punc indických romantických filmov. Ako takúto bodku vníma filmový ženích?

Video

„Išlo o nápad producentky filmu Adriany Kronerovej a sú to pomyselné úvodzovky nad celým filmom. Príbeh je o vzťahoch, o tom, kto koho chce či nechce a celý príbeh je úsmevný. Bollywoodsky tanec na konci filmu nabáda na istý nadhľad, ktorý si vzťahy pýtajú,“ vysvetľuje Ján Koleník.

zväčšiť Táňa Pauhofová a Ján Koleník vo filme  Šťastný... Foto: Martin Črep
koleník Táňa Pauhofová a Ján Koleník vo filme Šťastný nový rok 2 s podtitulom Dobro došli a ich bollywoodsky svadobný tanec.

Zároveň dodáva, že natáčací deň, počas ktorého sa všetci herci stretli na svadbe, sa prirodzene prehupol do oslavy ukončenia nakrúcania, k povestnej záverečnej klapke filmu. „Bol to náš posledný deň pri mori, všetci sme zostali na tráve bosí a oslávili mesiac nakrúcania v Chorvátsku.“

O tom, ako sa Jánovi Koleníkovi nakrúcal film Šťastný nový rok 2 aj svadba (nie prvá) s Táňou Pauhofovou si pozrite vo videu pre TV Pravda (vyššie).

Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...
Herečka Táňa Pauhofová pózuje s českým kolegom...
+28Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Šťastný nový rok

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...