Attila Végh má rolu v nervydrásajúcej seriálovej novinke: Na nakrúcanie som chodil v hodinovom predstihu

V novinke Ultimátum si po boku hercov ako Ján Koleník či Sväťo Malachovský zahral aj zápasník MMA Attila Végh. Ako sa mu nakrúcalo?

23.03.2022 00:00
koleník Foto:
Attila Végh a Ján Koleník v seriáli Ultimátum.
debata (5)

Seriálová novinka Ultimátum, ktorá v sobotu večer štartuje na JOJ-ke, prinesie divákom mnoho známych tvárí. V úlohách napínavej vyjednávačskej drámy sa k slovu dostanú herci ako Diana Mórová, Milan Bahul, Dušan Cinkota či Peter Kočiš.

Attila Végh v seriáli Ultimátum.
Attila Végh a Ján Koleník  počas nakrúcania...
+2Attila Végh v seriáli Ultimátum.

Pred kamerami rozohrajú strhujúci príbeh, v ktorom sa vyjednávač Dano Andrik (Ján Koleník) ocitá uprostred rukojemníckej drámy na oddelení kardiochirurgie, kde sa okrem ministra obrany nachádza aj Danova tehotná priateľka Lena (Ester Geislerová). Aby ju Dano spolu s pacientmi a personálom dostal na slobodu, musí čeliť požiadavkám nevyspytateľného únoscu Korňana (Milan Bahul) na jednej strane a tlakom najvyšších politických špičiek na druhej. Čas beží a Dano sa musí rozhodovať rýchlo: či postupovať podľa príkazov z najvyšších miest, alebo – paradoxne – pomôcť únoscovi očistiť jeho meno.

Attila Végh a  Eliška Lenčešová, lets dance, Čítajte viac Attila Végh ako kráľ parketu Let's Dance? Fanúšikovia na Instagrame sú veľké plus, ale...

Rolu v mini-sérii, pod ktorú sa podpísal režisér Michal Kollár, dostal aj zápasník MMA Attila Végh. V akej úlohe ho uvidíme? „Hrám bývalého legionára, ‚čističa‘, ktorý pracuje na objednávku – dostane fotografiu a meno človeka, ktorého má zlikvidovať,“ opísal Végh. Ako „čistič“ sa zapletie do konfliktu s policajtom, vyjednávačom, ktorého hrá Ján Koleník. Predvedú pred kamerami aj nejaký tvrdý súboj? „Áno, dokonca sa pobijeme viac razy, keďže on ma bude chcieť zastaviť,“ prezradil Végh.

zväčšiť Attila Végh a Ján Koleník v seriáli Ultimátum. Foto: JOJ
Attila Végh a Ján Koleník v seriáli Ultimátum. Attila Végh a Ján Koleník v seriáli Ultimátum.

Vychytený športovec má už na svojom konte jednu rolu vo filme, ako však opísal, vtedy mu tvorcovia dopriali pred kamerou len zopár minút. „V Ultimáte pre mňa išlo o desať natáčacích dní, scény mojej postavy vznikali v Bratislave, v interiéri aj exteriéri,“ opisuje a dodáva, že ako člen tvorivého tímu sa snažil o veľkú mieru disciplinovanosti. „Na nakrúcanie som chodil aj v hodinovom predstihu, kvôli tomu, aby som sa cítil pripravený, aby bolo z mojej strany všetko v poriadku. Občas bolo nakrúcanie naozaj náročné, pretože sa pracovalo od siedmej ráno do večera do desiatej. Ale ja som vďačný, že som mohol nabrať skúsenosti v seriáli, navyše, po boku takých veľkých hereckých hviezd. Pre mňa išlo o fascinujúci zážitok.“

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Ultimátum #Atilla Végh

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...