Američania si spravili vlastnú Eurovíziu! Moderátori? Takúto dvojicu by čakal málokto

História viac ako šiestich dekád speváckej súťaže Eurovízia, ktorá sa s úspechom každoročne vysiela v Európe, konečne dorazila aj za Atlantik. Teda, lepšie povedané, Američania si urobili vlastnú.

25.03.2022 12:02
Kelly Clarkson Foto: ,
Speváčka a porotkyňa Kelly Clarkson počas premiéry American Song Contest.
debata

Reč je o novej hudobnej šou – programe nazvanom America Song Contest, ktorý má byť americkou podobou známej Eurovision Song Contest a ktorom sa postupne predstavia spevácki zástupcovia z jednotlivých amerických štátov. Ich cieľom je zabojovať o víťazstvo a titul pre najlepšiu pôvodnú skladbu. Program zastrešila televízia NBC a zlákala do neho aj poriadne známe a obľúbené tváre.

Raper Snoop Dogg na premiére nového hudobného...
Speváčka a moderátorka Kelly Clarkson na...
+2Spevák Michael Bolton.

Speváčka a moderátorka Kelly Clarkson spoločne s raperom Snoop Doggom majú byť sprievodcami projektu, ktorý mal slávnostnú premiéru v pondelok večer. Na červenom koberci a stretnutí s médiámi nechýbali okrem dvojice moderátov ani ďalšie známe mená a tiež prví súťažiaci, ktorí sa prišli predstaviť s vlastnými hudobnými počinmi. Prekvapením bola však účasť slávneho mena, speváka Michaela Boltona, ktorý reprezentoval štát Connecticut.

German Eurovision Song Contest Čítajte viac Ukrajinská víťazka Eurovízie spievala o vojne: Teraz pred ňou s deťmi uteká, muža nechala v boji

Clarkson, ktorá je miláčikom amerického publika a nežne úspechy len ako speváčka, ale aj ako moderátorka vlastnej talk-šou, sa na slávnostnej premiére projektu vyjadrila aj na margo zmeny svojho mena. Iba nedávno totiž požiadala o úradnú zmenu priezviska, ktoré nasledovalo po rozvode s jej manželom Brandonom Blackstockom. Jej úradne meno podľa informácií amerických médií znie Kelly Brianne.

Niektorí fanúšikovia sa zľakli, že Kelly už nebude viac Clarkson, ale hviezda následne vysvetlila, že na to je už trochu neskoro. „Nechala som si moje stredné meno a budem ho používať v súkromí. Ale myslím si, že v tomto bode už nemôžem zmeniť priezvisko Clarkson. Veď som v biznise dvadsať rokov,“ uviedla s humorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Kelly Clarkson #premiére #Eurovízia #priezvisko

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...