Televízny hit je späť! Ženská hviezda Bridgertonu 2 hovorí o sexuálnom napätí. S rodičmi ho pozerať nebudem, odkázala

Fanúšikovia sa konečne dočkali. Jeden zo seriálových fenoménov z produkcie Netflixu, projekt Bridgerton sa vracia s druhou sériou. Svetová premiéra s hereckými hviezdami sa konala v Londýne.

24.03.2022 00:00
Simone Ashley a Jonathan Bailey Foto: ,
Herecká dvojica Simone Ashley (vľavo) a Jonathan Bailey pózujú fotografom na svetovej premiére Bridgerton - druhej série.
debata

Predstavitelia ústredných postáv sa zišli v utorok večer, aby spoločne uviedli nové príbehy britskej šľachtickej smotánky a kráľovského dvora v imaginárnom svete regentskej éry. Niektoré tváre dobre známe už z prvej série, iné celkom nové.

Tvorcovia projektu už po skončení prvej série informovali, že tá druhá sa sústredí na iné postavy. Príbeh lásky v podaní dvojice pohľadných hercov Phoebe Dynevorovej a Regé-Jean Pagea bol tak odsunutý na druhú koľaj. Namiesto neho však do centra príbehu vstupuje herec Jonathan Bailey, v seriáli stvárňujúci Anthonyho Bridgertona a dôležitou súčasťou deja bude, samozrejme, opäť láska.

Herečka Golda Rosheuvel na svetovej premiére...
Herečka Simone Ashley v kreácii Gucci na...
+6Herečka Joanna Bobin v kreácii Vivienne Westwood.

Hlavnú ženskú rolu tentoraz tvorcovia zverili herečke Simone Ashleyovej, ktorú si diváci Netflixu možno pamätajú z projektu Sex Education. Na margo Bridgertonu si Ashley zavtipkovala v nedávnom rozhovore. „Je omnoho pikantnejšia a je tam veľa sexuálneho napätia. Moji rodičia to určite budú pozerať, ale v žiadnom prípade nie so mnou,“ vyhlásila.

zväčšiť Herečka Golda Rosheuvel na svetovej premiére... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Golda Rosheuvel Herečka Golda Rosheuvel na svetovej premiére druhej série Bridgerton v Londýne. Oblečená v kreácii Mia Coco.

Na slávnostnej premiére bola Ashley jednou z hviezd a pozornosť okamžite vyvolal aj jej styling. Obliekla ju značka Gucci a čiernobiela kombinácia transparentnej sukne z čipky a bieleho topu nad pupok sa niesla v znamení Ashleyovej ako rodiacej sa hviezdy v luxusných kreáciách. Len pre zaujímavosť, o spoluprácu s herečkou s pakistanskými koreňmi už prejavili záujem aj značky Valentino či Alexander McQueen.

zväčšiť Druhá séria seriálovej senzácie - Bridgerton -... Foto: Netflix
bridgerton, Druhá séria seriálovej senzácie - Bridgerton - sa vráti 25. marca.

Okrem Ashleyovej a Jonathana Baileyho na slávnostnej premiére nechýbali ani ďalšie nové tváre projektu či predstaviteľka kráľovnej – britská herečka Golda Roushevel. Jej voľba kreácie s kuklovým pláštikom vyšívaným korálikmi a bohatými aplikáciami z nej spravili asi najoriginálnejšiu dámu akcie. Prekvapila však neprítomnosť herečky Nicole Coughlanovej, ktorá (ako už fanúšikovia iste vedia) bola autorkou povestného „klebetníka“, ktorý komentoval dianie v smotánkovskej spoločnosti. Vysvitlo, že mala na to pádny dôvod, zostala doma s infekciou covid-19.

Druhá séria seriálu Bridgerton má premiéru na Netflixe v piatok 25. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Bridgerton #Jonathan Bailey #Golda Rousheuvel #Simona Ashley

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...