Koleník či Deák, dajte si pozor! Tento fešák berie šoubiznis útokom, vídať ho aj s prezidentkou

Písal sa rok 2014, keď sa jeho meno prvýkrát vo výraznejšej miere objavilo v slovenských médiách. Aj na stránkach portálu Pravdy. Málokto však predpokladal, kam to až môže dotiahnuť víťaz súťaže o najpríťažlivejšieho slovenského muža.

27.03.2022 09:26
debata

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Reč je, samozrejme, o Adamovi Bardym, ktorého dnes už dobre pozná slovenský divák aj čitateľ šoubiznisových rubrík. Profesionálny vojak, ktorý sa venoval vo voľnom čase modelingu, najprv skúsil šťastie pred kamerami ako študent v úspešnom seriáli Pán profesor.

Napriek tomu, že nemá herecké vzdelanie, jeho výkony očarili divákov (a najmä diváčky). Prišla ďalšia rola, v rovnakom, ak nie väčšom televíznom hite Druhá šanca. Od nej už to bol len krok k tomu, aby Bardyho angažovali ako jednu z účinkujúcich hviezd v súťažnej šou Let's Dance.

Ján Koleník a Vanda Poláková Čítajte viac Jasný favorit! Čo robia s Koleníkom komplimenty na jeho výkony v Let's Dance? Eufória trvá chvíľu, potom...

Je síce pravdou, že „rola“ charizmatického fešáka s telom ako z reklamy už bola obsadená hercom Jánom Koleníkom, zdá sa však, že tvorcovia z televízie Markíza si povedali – a prečo nemať dvoch. Čoskoro tridsiatnika Bardyho pravdepodobne aj po skončení Let's Dance čaká ešte výraznejší záujem verejnosti. V súkromí je však už šťastne zadaný a ženatý, dokonca čerstvý otec. Pozrite si v našom videu aj krásnu manželku a syna televízneho fešáka. Dozviete sa tiež, prečo Bardyho vídať po boku slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej.

A chcete vedieť, ako vyzeral Adam Bardy v roku 2014, keď zvíťazil v súťaži Mister Manhunt? Kliknite sa do našej galérie nižšie.

Adam Bárdy na zábere v súťaži Mister Manhunt...
Adam Bardy v seriáli Druhá šanca.
+11Víťaz súťaže Mister MANHUNT 2014 Adam Bardy s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #vojak #súťaž #Adam Bardy #sexidol #Let´s Dance

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....