Porota Let's Dance pritvrdila! Aicha po ostrej kritike zo šou vypadla, valčíkom ohúril Kovačič

Po štvrtom kole zostalo v tanečnej šou už len osem párov. Súťaž opustili Aicha a Fabio Bellucci, ktorých kubánska cha-cha porotcov neohúrila, kritikou smerom k dvojici nešetrili.

28.03.2022 07:23
Aicha a Fabio Belucci Foto:
Aicha a Fabio Belucci.
debata (5)

Porota vyčítala tanečníčke najmä zlé držanie tela. Jorge González dokonca vyšiel na parket, aby predviedol, ako má kubánska cha-cha vyzerať. Sympatická tanečníčka šou opustila s úsmevom a v závere programu, po konečnom verdikte, povedala: „Som rada za túto príležitosť, za to, že som v šou bola.“

fero joke Čítajte viac Po výkone Mórovej zostal Vincze bez slov! Veselí Mimoni posmutneli, Let's Dance opustil Fero Joke

4. kolo Let's Dance odštartovala v nedeľu večer herečka Diana Mórová tancom jive. Na rozdiel od minulého kola, kedy jej viedenský valčík na slávnu skladbu z oscarového filmu Schindlerov zoznam porota a zvlášť Tatiana Draxler vychválila, tentoraz výkonom neohúrila. Slová porotcov boli ostré a predsavzatie tanečnej dvojice, ktorá sa nechala počuť že „Koleníka nejako musíme poraziť“, sa nenaplnilo. Štvrté kolo pár odštartoval slabým hodnotením, za jive si vyslúžili 16 bodov.

zväčšiť Michal Kovačič a Simona Brecíková. Foto: Markíza
Michal Kovačič a Simona Brecíková Michal Kovačič a Simona Brecíková.

Hodnotenia počas večera sa niesli v ostrejšom duchu, zvlášť Tatiana Drexler to súťažiacim „nedarovala“ a po výkone toho-ktorého páru „vypichla“ doslova každú chybičku. Tancom cha-cha si tak pochvalné hodnotenie nevyslúžil ani herec Adam Bardy. „Bolo to skôr disco ako cha-cha,“ vypočul si od porotcovského stola. Ako Elvis Presley bol síce pochválený za predvedenú šou, ale nie za kroky Attila Végh, ktorého tancom bol energický a na kroky náročný jive.

Attila Végh a  Eliška Lenčešová, lets dance, Čítajte viac Attila Végh ako kráľ parketu Let's Dance? Fanúšikovia na Instagrame sú veľké plus, ale...

Naopak, príjemným prekvapením pre divákov aj pre porotu bol moderátor Michal Kovačič a jeho viedenský valčík. Za svoj tanec dostal skvelých 26 bodov a dočkal sa naozaj pozitívnych slov od všetkých členov poroty. Valčík mu „sadol“ a ako sám priznal, aj v tanečnom kostýme sa cítil oveľa lepšie ako minulý týždeň. Moderátor prezradil, že trénuje denne 6 hodín a na jeho výkone to bolo poznať. Po vystúpení sa dokonca dočkal „standing ovation“ a z parketu odchádzal spokojný.

zväčšiť Kristína Svarinská a Marek Klič. Foto: Markíza
Kristína Svarinská a Marek Klič Kristína Svarinská a Marek Klič.

Výborných hodnotení sa dočkal aj Ján Koleník, ktorý počas večera predviedol elegantný slowfox. Za náročný tanec si „vypýtal“ 37 bodov aj „standing ovation“ v bratislavskej Inchebe. Viedenský valčík „sadol“ aj herečke Kristíne Svarinskej, ktorá svojim výkonom prekonala vystúpenie z minulého týždňa.

Čo robia s Jánom Koleníkom komplimenty na jeho účinkovanie v Let's Dance? O tanečnej šou porozprával pre TV Pravda!

Video
Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii...
Michal Kovačič a Simona Brecíková v siedmej...
+3Marek Fašiang a  Adriana Mašková v siedmej...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Let´s Dance #Aicha

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...