Nešťastná láska v podaní Bardyho zodvihla divákov zo stoličiek! Let's Dance opustil Kovačič

V nedeľu sa tanečná šou Let's Dance prehupla do polovice. Počas večera sa predviedlo osem súťažných párov, so šou sa napokon rozlúčil redaktor a moderátor Michal Kovačič.

04.04.2022 08:09
Michal Kovačič a Simona Brecíková, lets dance, Foto:
Michal Kovačič a Simona Brecíková v siedmej sérii Let´s Dance.
debata (3)

Na rozdiel od predošlého týždňa, kedy sa Kovačič za svoj viedenský valčík dočkal pozitívnych hodnotení, s nedeľňajším tancom to bolo horšie. Jeho cha-cha porotu neohúrila a dočkal sa niekoľkých, aj vtipných, komentárov na svoj výkon, rezonovali najmä jeho „nepohyblivé“ boky. Kovačič mal v ôsmom kole pri sebe novú partnerku. Simonu Brecíkovú, ktorá ochorela, nahradila  Vanesa Indrová.

zväčšiť Michal Kovačič a Simona Brecíková  v 3. kole... Foto: Markíza
Michal Kovačič a Simona Brecíková Michal Kovačič a Simona Brecíková v 3. kole šou Let's Dance.

V posledných minútach šou už na parkete zostal len Michal Kovačič a Kristína Svarinská. Po dlhom a napínavom tichu napokon z úst Vinczeho zaznel konečný verdikt – v šou končí Michal Kovačič. „V Let's Dance som prešiel za hranice, o akých som ani netušil. Splnil som si niekoľko snov, zatancoval som si vo fraku, dokázal som zdvíhačku. Je to perfektná šou,“ rozlúčil sa s divákmi aj ostatnými kolegami, zároveň poďakoval za snahu obom tanečným partnerkám.

Aicha a Fabio Belucci Čítajte viac Porota Let's Dance pritvrdila! Aicha po ostrej kritike zo šou vypadla, valčíkom ohúril Kovačič

V nedeľu večer patril úvodný tanec Kristíne Svarinskej, ktorá predviedla paso doble, Tatiane Drexler však výkon herečky nestačil. „Nepodarilo sa vám tomuto tancu vdýchnuť dušu, boli to prázdne kroky,“ zaznelo z jej úst. Rovnaký tanec v ôsmom kole predviedla aj Zuzana Šebová či Ján Koleník, ktorému rola toreadora sadla ako uliata. V ich prípade sa hodnotenia poroty niesli v pozitívnejšom duchu. Zvlášť výkon Šebovej zarezonoval u poroty, Jorge González nadšene zhodnotil: „Vynikajúce, viac ako vynikajúce.“ Výkon ocenil aj Ján Ďurovčík.

zväčšiť Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii... Foto: TV Markíza
Adam Bardy a Dominika Rošková, lets dance, Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii Let's Dance.

Nadšených ovácií aj standing ovation sa za svoj waltz dočkal Adam Bardy. S Dominikou Roškovou predviedli nádhernú choreografiu na slávnu francúzsku skladbu Je Suis Malade. Zvlášť niekoľko zdvíhačiek doslova očarilo porotu, divákov zodvihlo zo stoličiek. „Ja som z vás hotová, zdvíhačky boli krásne,“ nadšene podotkla po vystúpení Adela Vinczeová. V oslavnom duchu sa niesli aj ďalšie hodnotenia poroty. „Boli ste fakt výborní,“ zhodnotila Drexler. Choreaografia, ako Bardy prezradil, sa niesla v duchu nešťastnej lásky, ktorá milencom nevyšla ani na druhý pokus. Hercovi však priniesla skvelých 35 bodov.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Kristína Svarinská a Marek Klič v 5. kole Let's...
Dominika Cibulková a Róbert Pavlík v 5. kole...
+5Ján Koleník a Vanda Poláková v 5. kole Let's...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Adam Bardy #Let's Dance #Michal Kovačič

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...