Šebová oslávila 40! Čo ste o nej ešte nevedeli? Dozviete sa v našom VIDEU

Už niekoľko týždňov sa s ňou stretávajú diváci v tanečnej šou Let's Dance. Aj v nej potvrdila herečka Zuzana Kubovčíková Šebová variabilitu svojho talentu.

05.04.2022 00:00
debata

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv.

Úvod hereckej kariéry sa u Šebovej, ktorá sa narodila 1. apríla 1982, niesol najmä v znamení divadelných úloh. Pôsobila v Divadle Jána Palárika v Trnave, neskôr sa presunula do bratislavského GuNaGu.

Samozrejme, na výraznejšiu popularity ju nutné získať si aj televíznych divákov a to sa Šebovej podarilo – vďaka za to patrila jej účinkovaniu vo viacerých seriáloch, ale najmä komediálne roly a skečové scénky, v ktorých často vynikala so svojou kolegyňou Petrou Polnišovou.

zväčšiť Herečka Zuzana Šebová. Foto: TV Markíza
Herečka Zuzana Šebová. Herečka Zuzana Šebová.

O ich postavách Cuky a Luky (z humoristickej šou Kredenc) vznikol dokonca kinofilm. Dvojica sa neskôr stretla v komediálnom seriáli Horná Dolná, kde účinkujú dodnes. Do zoznamu Kubovčíkovej Šebovej však patria aj vážnejšie tituly – napríklad seriál Odsúdené či Hniezdo alebo denný seriál Panelák. Objavuje sa tiež v televíznych projektoch – napríklad program Inkognito či Tvoja tvár znie povedome.

Šebová, ktorá nedávno oslávila okrúhlu štyridsiatku, je vydatá za kolegu Michala Kubovčíka. Spolu majú dve deti. Jej aktuálne pôsobenie v tanečnej šou Let's Dance k blondínke opäť pritiahlo pozornosť médií. Pozrite si medailón známej televíznej a divadelnej herečky vo videu vyššie. Dozviete sa v ňom aj to, aká je „jediná“ záľuba známej Slovenky.

Zuzana Šebová.
Petra Polnišová (vľavo) a Zuzana Šebová.
+11Zuzana Šebová (vľavo) a Petra Polnišová sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #humor #talent #Zuzana Šebová #jubileá hviezd #mall.tv

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...