Tomu sa hovorí úlovok! Bolek a Vladimír Polívkovci vo filme prvý raz v úlohách otca a syna

V slovenských kinách je aktuálne k videniu novinka Srdce na dlani od režiséra komédie Bezva ženská na krku či kinohitu Ženy v behu, Martina Horského.

06.04.2022 00:00
debata

Do úloh otca a syna sa mu podarilo obsadiť oboch Polívkovcov. V čom bolo nakrúcanie výnimočné? A ktorú dvojicu si režisér pre film doslova vysníval?

svarisnká Čítajte viac Svarinská padla do oka režisérovi kinohitu Ženy v behu! S Polívkom si sadli na 'prvú'

Láske na veku či mieste nezáleží. Nikdy nevieme, kedy a kde nás stretne. Môžeme sa zamilovať v škôlke, na dôchodku, na ulici, v parku. Kedykoľvek a kdekoľvek. To je motív filmovej novinky režiséra Martina Horského s názvom Srdce na dlani, do ktorej obsadil nielen slovenskú herečku Kristínu Svarinskú, ale aj vychytené české hviezdy ako Eliška Balzerová, Veronika Khek Kubařová či Jana Pidrmanová. Po boku krásnych dám žiarili aj ich mužskí kolegovia – Bolek a Vladimír Polívkovci. Ako prezradil Horský v rozhovore pre TV Pravda, v jeho snímke sa po prvý raz predviedli v úlohách otca a syna.

„Do filmu som si vysníval dvojicu Eliška Balzerová a Bolek Polívka, čo sa mi splnilo,“ opísal režisér. Ale podaril sa mu aj skvelý „úlovok“ v podobe Polívkovcov – mladšieho Vladimíra a staršieho Bolka. „Oboch to potešilo a bolo vidieť, že si tieto úlohy pred kamerou spolu užívali. Keď napríklad Vladimír hovoril podľa scenára ‚tati‘, tak bolo na ňom vidieť, že je to skutočné,“ opísal režisér. Viac o nakrúcaní filmu či o práci s Kristínou Svarinskou si pozrite vo videu pre TV Pravda!

Video
Eliška Balzerová a Jaroslava Kretschmerová vo...
Eliška Balzerová a Jaroslava Kretschmerová vo...
+5Vladmír Polívka vo filme Srdce na dlani.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Srdce na dlani #Martin Horský

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....