Očarujúca Švajčiarka opäť v úlohe cisárovnej Sisi! Pozrite sa na jej premenu

Herečka Dominique Devenport stojí pred kamerou druhej série seriálu Sisi, pod ktorú je podpísaná streamovacia platforma RTL +.

11.04.2022 00:00
Dominique Devenport. Foto:
Dominique Devenport.
debata (1)

Rodáčka zo Švajčiarska, Dominique Devenport (26) a nemecký herec Jannik Schümann (29), už stoja pred kamerami ako cisárovná Sisi a cisár František Jozef, nakrúcanie sa začalo v pobaltských štátoch, informuje televízia RTL na svojom webe.

zväčšiť Dominique Devenport ako nová Sisi. Foto: TVNOW
Dominique Devenport Dominique Devenport ako nová Sisi.

K divákom sa v druhej sérii dostane 6 nových epizód, ich natáčanie prebieha od apríla do augusta 2022 v Lotyšsku, Litve a v Poľsku. Okrem Devenportovej a Schümanna fanúšikovia série uvidia aj herečku Désirée Nosbusch (57) ako arcivojvodkyňu Sophie a Giovanniho Funiatiho (31) ako grófa Gyulu Andrássyho. Medzi nováčikmi budú Amanda da Gloria (34) ako grófka Emanuelle Andrássy a Bernd Hölscher (51) ako Otto von Bismarck.

V druhej sezóne sa Sisi a Františej Jozef konečne dočkajú syna. Ich šťastie je však zatienené bojmi o moc v Európe. Otto von Bismarck hrozí, že zaženie Rakúsko do novej vojny. Sisi sa zo všetkých síl snaží byť tu pre svojho manžela a svoju krajinu. Keď má vycestovať na politickú misiu do Maďarska, stretne grófa Andrássyho. Sisi, citovo rozpoltená medzi manželom a vodcom rebelov, nakoniec čelí ťažkému rozhodnutiu. Odvysielanie druhej série na RTL+ je naplánované na koniec roka 2022.

Cisárovnú Alžbetu, prezývanú Sisi, stvárnila rakúska herečka Romy Schneider v 50. rokoch. Išlo o najslávnejšiu trilógiu o cisárovnej od režiséra Ernsta Marischku, v ktorej hlavné úlohy stvárnili spomínaná Romy Schneider a herec Karlheinz Böhm. Práve podľa týchto filmov sa ujalo písanie Alžbetinej prezývky s dvoma S, čo však mnohí historici označujú za chybné.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominique Devenport

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...