Chcelo to skvelý timing! Marcinková o nakrúcaní kinohitu čoby čerstvá mamička

Štvorica ženských hrdiniek komédie Šťastný nový rok sa po dvoch rokoch opäť stretla pred kamerami. Kinohit s podtitulom Dobro došli je aktuálne v slovenských kinách.

09.04.2022 00:00
Gabriela Marcinková Foto:
Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli.
debata

Antónia Lišková, Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová a Gabriela Marcinková rozohrali svoje ďalšie filmové osudy v slnečnom Chorvátsku. Dve z hlavných hrdiniek sa stali v rovnakom čase dvojnásobnými mamičkami. Marcinková a Norisová sa tak pred kamery filmu, pod ktorý je ako režisér podpísaný Jakub Kroner, postavili pár týždňov po pôrode. Ako zvládli s malými deťmi nakrúcanie či cestu k moru? Koho mali v Chorvátsku po ruke? Aj o tom porozprávala Gabika Marcinková vo videu pre TV Pravda – pozrite si ho!

Video

Ako čerstvá dvojnásobná mama do Chorvátska na nakrúcanie dorazila Zuzana Norisová aj Gabika Marcinková. Obe tak počas mesiaca, kedy film vznikal, sprevádzala celá rodina. "Mali sme doma trojmesačné bábätko, takže to nešlo inak. Práve zúrilo obdobie korony, divadlá boli zatvorené, môj muž neskúšal, tým pádom mohol ísť s nami a pomáhať mi. V tom čase som dcérku každé tri hodiny dojčila, on mi ju nosil na pľac a staral sa o deti, kým som nakrúcala,“ opísala Norisová.

Jiří Bartoška a Emília Vášáryová vo filme...
Šťastný nový rok 2 sa začína na Silvestra, kedy...
+10Martin Majeský a Anna Kadeřávková vo filme...

Rodinku mala „po ruke“ aj Marcinková, na nakrúcanie prišla s dcérkou Emou a synom Jakubom. "Timing točenia filmu bol skvelý, keďže náš Jakub mal vtedy šesť týždňov a čas nakrúcania väčšinou prespal. Manžel sa staral o našu staršiu dcérku a kamarátka nám pomáhala s Jakubkom, kočíkovala ho a vozila mi ho na dojčenie, takže sme všetko zvládli. Bezproblémová bola dokonca aj cesta do Chorvátska,“ opísala Marcinková (celý rozhovor vo videu vyššie).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gabriela Marcinková #Šťastný nový rok

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...