Najväčšia favoritka americkej Superstar je von z hry! Blondínka odstúpila, čo je za tým?

Ešte v polovici marca si mnohí mysleli, že poznajú novú víťazku americkej Superstar. Pôvabná študentka Kenedi Anderson so svojím vystúpením uchvátila porotu a získala špeciálny "platinový lístok" na postup. Ale všetko je inak.

13.04.2022 00:00
Kenedi Anderson Foto:
Súťažiaca šou American Idol Kenedi Anderson dostala takzvaný platinový lístok.
debata

Sedemnásťročná plavovláska z Virginie, ktorá svojou verziou skladby Applause od Lady Gaga postavila porotu v zložení Katy Perry, Lionel Richie a Luke Bryan zo stoličiek, sa síce so svojím vystúpením ocitla v televíznom zostrihu. Nebola však možné za ňu hlasovať. Neobjavila sa ani v zostave TOP 24 finalistov neobjavila.

Vystúpenie Andersonovej, ktoré porota nahrala v špeciálnom výberovom kole na Havaji, síce televízia odvysielala – potom však prišla šokujúca správa. Talentovaná speváčka však v súťaži pokračovať nebude. „Kenedi sa rozhodla z našej show odstúpiť z osobných dôvodov. Želáme jej všetko dobré a myslíme na ňu,“ uviedol následne moderátor programu Ryan Seacrest.

Následne aj samotná Kenedi, ktorej mnohí veštili víťazstvo v aktuálnom ročníku American Idol (nielen pre spevácky talent, ale aj fyzický zjav), pridala odkaz na sociálnej sieti. „Z osobných dôvodov nemôžem pokračovať v American Idol. Toto bolo jedno z najťažších rozhodnutí, aké som kedy musela urobiť, no viem, že je to nevyhnutné,“ napísala súťažiaca.

„Som taká vďačná American Idol, porotcom, producentom, úžasným súťažiacim a všetkým fanúšikom, ktorí ma podporovali. Ďakujem, že ste mi dala takú úžasnú príležitosť zdieľať môj hlas, ísť za svojimi snami, cítiť toľko radosti a šťastia pri tom, čo milujem, a popri tom si nájsť priateľov na celý život,“ napísala na Instagrame Kenedi Anderson.

O tom, čo sa skrýva za slovným spojením „osobné dôvody“, sa však veľa nevie. Isté len je, že Kenedi si asi na svoju veľkú kariéru speváčky bude musieť počkať. Ak sa jej teda dočká.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2018. Čítajte viac Vyletela na vrchol, padla na dno, popová princezná Britney oslavuje 40! Zaspomínajte si v obrazoch

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #American Idol #súťaž #odstúpenie #odkaz #Kenedi Anderson

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...