Mám panickú hrôzu z nudy, prezradil Marián Čekovský! Doma nuda nehrozí, má dve malé deti

Hosťom v Show Jana Krause bude aj slovenský hudobník a komik Marián Čekovský, českým divákom známy hlavne ako jeden zo zakladajúcich členov kapely No Name a jeden z porotcov česko-slovenskej speváckej šou.

13.04.2022 13:00
čekovský Foto:
Marián Čekovský ako hosť v Show Jana Krause.
debata (1)

"No Name, no problém, no svadba, to bolo naše heslo,“ dodáva na adresu hudobnej skupiny, ktorá sa svojho času v Česku tešila väčšej popularite ako na Slovensku. "Teraz už tomu rozumiem – Igorov hlas a slovenčina vám asi robia dobre. Slovenčina je krásna. Preto niekedy hovorím po slovensky,“ hovorí s humorom v hlase multižánrový umelec, ktorého vraj desí to, že by sa nič nedialo.

vondráčková Čítajte viac Roky v Bratislave nebola a zrazu... Lucku Vondráčkovú to sem ťahá čoraz častejšie. Dôvod?

"Mám panickú hrôzu z nudy,“ vysvetľuje svoj široký umelecký záber od herectva cez moderovanie až po hudbu a dopĺňa, že doma sa nenudí, pretože má malé deti: "Máme kapelu, ktorá začína hrať už o 6.45 ráno.“ Okrem dvoch malých detí, vo veku 5 rokov a rok a pol, má tiež dve dospelé dcéry. Jedná má 22 a druhá 17 rokov.

Celú epizódu Show Jana Krause s hosťami Mariánom Čekovským, herečkou a moderátorkou Michaelou Maurerovou a influencerkou a modelkou Androu Kalousovou si pozrite v stredu, 13. apríla o 20:15 na PRIMA Plus.

Krst albumu Láskověty speváčky Lucky...
Krst albumu Láskověty speváčky Lucky...
+5Krst albumu Láskověty speváčky Lucky...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Marián Čekovský

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....