Boris Valábik už nebude šéfom, nahradí ho Dominika Kavaschová!

Dominika Kavaschová, Janka Kovalčíková, Boris Valábik, Marián Čekovský a Juraj „Šoko“ Tabaček už tretíkrát vyrážajú na potulky po deviatich regiónoch Slovenska.

18.04.2022 00:00
valábik Foto:
Dominika Kavaschová, Janka Kovalčíková, Boris Valábik, Marián Čekovský a Juraj „Šoko“ Tabaček v relácii S úsmevom po Slovensku.
debata (1)

S úsmevom na perách ukážu divákom RTVS atrakcie, pamiatky a zaujímavosti, ktoré by nemal obísť žiadny Slovák na výlete naprieč našou krajinou. Ich putovanie odštartuje na obrazovkách Jednotky vo štvrtok 21. apríla o 21.25 h.

Tretia séria šou S úsmevom po Slovensku prinesie viacero noviniek. Azda najvýraznejšou bude výmena v kapitánskej pozícii. Volant ikonickej cestovateľskej dodávky a úloha „šéfky“ dvoch cestovateľských tímov tentokrát prischla Dominike Kavaschovej. Boris Valábik sa v novej sérii teda predstaví ako súťažiaci. Dominika si novú úlohu užije a pre súťažné dvojice pripraví rôzne milé, ale aj nemilé prekvapenia. K svojím súputníkom bude občas trochu zákerná, ale samozrejme im dopraje aj množstvo zážitkov a zábavných úloh.


Dominika Kavaschová, Janka Kovalčíková, Boris...
Dominika Kavaschová, Marián Čekovský a Juraj...
+7Janka Kovalčíková a Marián Čekovský  v relácii...

V novej sérii šou si zakaždým jedna z dvojíc vyskúša ekologickejší spôsob dopravy. Budú to bicykle, elektromotoyckle, elektrokolbežky, či elektromobily. Po tom, čo v minulých sériách prebádali naši cestovatelia tie najväčšie mestá Slovenska, v novej sezóne sa pozrú aj do ďalších, možno aj menších či neobjavených kútov našej krajiny. Spoločne navštívia napríklad Skalicu, Senicu, Považskú Bystricu, Štúrovo, Humenné, Žiar nad Hronom, Žarnovicu či Červený Kláštor. Všetko odštartuje v Bratislave, na streche Slovenského rozhlasu, kde si Čeky aj zahrá a spolu s kolegami si na začiatok cestovateľskej horúčky zaspievajú.

čekovský Čítajte viac Mám panickú hrôzu z nudy, prezradil Marián Čekovský! Doma nuda nehrozí, má dve malé deti

Novú sériu ozvláštnia aj špeciálni hostia, ktorí obohatia niektoré časti a budú našich cestovateľov sprevádzať po rôznych zákutiach Slovenska.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #S úsmevom po Slovensku

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...