S Let's Dance sa lúčila Svarinská. Držala sa statočne, s jej slovami však slzy zaliali tvár inej dámy

Večer plný tanca nechýbal na obrazovkách Markízy ani počas veľkonočného víkendu. A ani napriek slávnostnej atmosfére sa súťažiaci nevyhli vyraďovaniu. Po jeho oznámení bolo jasné, že do ďalšieho kola vstupuje "mužská presila".

18.04.2022 06:44
Kristína Svarinská a Marek Klič Foto:
Kristína Svarinská a Marek Klič v 3. kole šou Let's Dance.
debata (8)

So súťažou Let's Dance sa na Veľkonočnú nedeľu rozlúčila herečka Kristína Svarinská, ktorej partnerom na tanečnom parkete bol Marek Klič. Hoci ich spoločné vystúpenia, spoločenský tanec aj ľudovkové kolo, v rámci večera zožali patričnú divácku odozvu a od poroty im dohromady priniesli 54 bodov, nestačilo to na postup do ďalšieho kola.

Kristína Svarinská v tanečnej súťaži Let´s Dance.
Kristína Svarinská a Marek Klič v 5. kole Let's...
+4Kristína Svarinská a Marek Klič  počas 2. kola...

Pri napínavom rozhodovaní si moderátor Viktor Vincze nechal ako posledné dve súťažiace pred zrakmi divákov v sále aj pri televíznych obrazovkách tenistku Dominiku Cibulkovú a Svarinskú. Lúčiť sa však musela práve druhá menovaná. „Chcem sa poďakovať mojim tanečným kamarátom, s ktorými som bola na tábore. Chcem sa poďakovať mojej terapeutickej skupine, ktorá sa nečakane rozrástla. Ale najmä by som sa chcela poďakovať tebe, Marek, pretože si ma naučil veľmi veľa. A nielen na parkete, ale aj mimo neho, pretože si jeden skvelý úžasný človek. Naučil si ma pokore, naučil si ma, ako sa postaviť s hrdosťou a makať ďalej,“ prihovorila sa s mikrofónom v ruke pôvabná slovenská herečka.

Kristína Svarinská Čítajte viac Byť obľúbená Slovenka v Česku?! Stačí mi byť obľúbená herečka, hovorí Svarinská

Hoci ona situáciu zvládala s úsmevom, emócie predsa len ovládli dianie siedmeho tanečného kola. Slzy sa tisli do očí aj Svarinskej partnerovi Marekovi Kličovi a kamera zachytila aj uplakanú tanečnicu Dominiku Roškovú (partnerku Adama Bardyho), ktorá s ďalšími kolegami sledovala emotívnu rozlúčku.

Tanečnica Dominika Rošková v slzách pri odchode... Foto: TV Markíza
rosko Tanečnica Dominika Rošková v slzách pri odchode Kristíny Svarinskej a Mareka Kliča.

Kamery si našli aj Svarinskej partnera – YouTubera Expla, ktorý ju pravidelne na jednotlivých kolách sprevádzal. Ich vzťah dvojica len nedávno oficiálne „potvrdila“ verejnosti na sociálnej sieti.

Počet súťažiacich sa tak po vypadnutí Svarinskej zmenšil na päť párov. V nich tentoraz už majú prevahu mužské celebrity. Do ďalšieho kola totiž postúpili herci Ján Koleník, Adam Bardy a zápasník Attila Végh, ktorých doplní spomenutá Dominika Cibulková a herečka Zuzana Šebová.

Video
VIDEO: Kristína Svarinská o novom filme Srdce na dlani.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #vyradenie #koniec #tanec #súťaž #Kristína Svarinská #Let´s Dance

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...