Pamela Anderson ako muzikálová diva? Toto čakal málokto, postojačky jej tlieskali už v polovici šou

Už samotná správa o tom, že sa postaví na muzikálové dosky jednej zo slávnych broadwayských scén vyvolala pozdvihnutie. Zdá sa, že debut herečky Pamely Andersonovej v muzikáli nasledoval ešte väčší úspech.

19.04.2022 00:00
Pamela Anderson Foto: ,
Herečka Pamela Anderson pri klaňačke po premiére muzikálu Chicago na Broadway.
debata

Pred pár dňami sa niekdajšia hviezda zo stránok pánskych magazínov a jedna zo známych hrdiniek seriálového hitu Pobrežná hliadka predstavila v muzikáli Chicago v úlohe Roxie Hartovej. Hrdinka kultového muzikálu sa objavila na divadelných doskách viackrát, v Hollywoode vznikla pred bezmála dvadsiatimi rokmi aj filmová verzia – vtedy si Roxie Hartovú zahrala Reneé Zellweger a skončila s oscarovou nomináciou.

Herečka Pamela Anderson pri klaňačke po...
Herečka Pamela Anderson po svojom debute na...
+2Pamela Anderson (vľavo) s kolegyňou Lanou...

Možno to boli predsudky, no od Andersonovej sa výnimočný výkon až tak neočakával. Prvé predstavenie však zdvihlo všetkých zo stoličiek a to doslova! Podľa viacerých zdrojov sa dokonca kanadská rodáčka dočkala potlesku postojačky a to nielen v závere predstavenia, ale tiež zhruba v jeho polovici – po jednom z muzikálových čísiel.

Anderson ako Roxie Hartová odspievala veľkú časť svojej role v čiernom korzetovom body a sieťovaných pančuchách. Jej vlasy boli upravené do príťažlivých vĺn v duchu 20-tych rokov minulého storočia a pri pohľade na hlavnú hrdinku predstavenia by len málokto tipoval, že Pamela oslávi tento rok v júli už poljubileum – 55. narodeniny.

656379828 Čítajte viac Vlažné reakcie, rozpačité kritiky! Aspoň pri pohľade na Lily Jamesovú sa zapotíte...

Stane sa tak len pár týždňov po tom, čo sa s rolou Roxie Hartovej rozlúči. Ako informovali americké médiá, Pamela by mala v predstavení v divadle Ambassador Theatre účinkovať do 5. júna, potom ju v úlohe Hartovej nahradí iná herečka. Očakáva sa, že producenti aj v prípade nástupníčky vyrukujú so známym menom – o koho pôjde, sa však zatiaľ nevie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Broadway #divadlo #Pamela Anderson #potlesk #Roxie Hart

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...