Kráska z Captain Marvel ako posila slávneho akčného hitu? Vin Diesel však zostáva tajomný

Je jednou zo slávnych postáv marvelovského univerza a zároveň aj herečka, ktorá sa môže pýšiť vlastným Oscarom. Brie Larson je úspešná na viacerých frontoch. Do toho komerčného sa už určite čoskoro pridá jej nový projekt.

19.04.2022 00:00
Brie Larson a jej partner Elijah Allan-Blitz Foto: ,
Herečka Brie Larson a jej partner Elijah Allan-Blitz na šiestom ročníku Annual Fashion Los Angeles Awards.
debata

Len pred niekoľkými dňami sa ku fanúšikom akčných filmových hitov dostala prekvapivá správa. Práve Brie Larson bude totiž posilou jednou z najslávnejších akčných sérií v histórii – ságy o naháňačkách na rýchlych autách zo série Rýchlo a zbesilo. Americká herečka by sa mala objaviť v desiatom filme, pričom jej účinkovanie potvrdil priamo Vin Diesel – hrdina, s ktorým je už rola v tomto hite neodmysliteľne spojená.

Diesel na svojom Instagrame zverejnil spoločnú fotografiu s plavovláskou Larsonovou, ktorá sa opiera o jeho plece a srdečne sa smeje. „Áno, áno, áno, vidíte na mojom pleci tohto anjela a možno si sami hovoríte, veď to je Captain Marvel. Celkom očividne vidíte na tejto fotke veľa smiechu a lásky,“ napísal akčný hrdina.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vin Diesel (@vindiesel)

„Čo už vidieť nemôžete, je charakter, aký predstavíme v našom filme Rýchlo a zbesilo 10. Nemáte ani poňatia, aká nadčasová a úžasná bude v našej mytológii. Prekoná to jej krásu, jej intelekt, jej Oscara… Brie nám prinesie niečo, čo možno nebudete očakávať, ale budete po tom bažiť. Vitaj v našej rodine, Brie,“ pokračoval Diesel.

diesel-koláž Čítajte viac Vin Diesel kontra Dwayne Johnson! Ich niekdajší spor opäť na pretrase

Faktom je, že hviezda, ktorá má doma sošku za Oscara za svoj výkon vo filme Izba, nie je jedinou slávnou a kritikmi uznávanou filmovou divou, ktorá sa v projekte už objavila. V dvojici filmov zo sérii si kyber-teroristku zahrala Charlize Theron, fanúšikovia majú tiež v pamäti Helen Mirrenovú, ktorá zase stvárnila matku jedného z hrdinov. Aká bude rola Brie Larsonovej, však zatiaľ produkcia tají.

Herečka sa nedávno objavila aj so svojím partnerom Elijahom Allanom-Blitzom na 6. ročníku módnych cien v Los Angeles. Ani tam však viac neprezradila. Isté však je jedno, vyzerala očarujúco v trblietavých šatách Celine.

Paris Hilton a jej mama Kathy Hilton spoločne...
Topmodelka Alessandra Ambrosio na vyhlásení...
+5Topmodelka Behati Prinsloo na podujatí Annual...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vin Diesel #Oscar #rola #Rýchlo a zbesilo #Brie Larson

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....