Iveta Bartošová ožíva v novom seriáli! Podoba hlavnej hrdinky s popovou princeznou? Posúďte sami

Koncom tohto mesiaca uplynie osem rokov od momentu, čo tragicky zahynula známa česká speváčka Iveta Bartošová. Legenda hudobnej scény z niekdajšieho Československa sa však vráti v novom seriáli.

20.04.2022 16:50
debata
Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta... Foto: Stanislav HONZIK/VOYO Originál
Anna Fialová, Vojtěch Vodochodský Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta Bartošová a Vojtěch Vodochodský ako Petr Sepéši v pôvodnom seriáli Iveta z produkcie VOYO Originál.

V produkcii VOYO Originál vznikla trojdielna miniséria pod názvom Iveta, ktorá prináša príbeh začiatkov a prvých väčších úspechov českej speváckej legendy Bartošovej a jej vtedajšieho kolegu a partnera Petra Sepéšiho. S hitom Knoflíky lásky dobyli krajinu od Ašu až po Čiernu nad Tisou, ale aj v tomto prípade dokonalú idylu pred zrakmi celého národa ukončila predčasná tragédia.

Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta...
Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta...
+2Herečka Anna Fialová ako speváčka Iveta...

Seriál Iveta sa zameriava práve na vzťah Bartošovej so Sepéšim, ale tiež jej rodinné prostredie, vzťah so sestrou Ivanou a rodičmi a celkový vzťah s rodiacou sa a rastúcou popularitou a slávou v období osemdesiatych ro­kov.

česko slovensko má talent, diana mórová, Čítajte viac Strhaná, unavená, Diana Mórová na nepoznanie: Toto z nej urobil režisér Bebjak!

Samozrejme, pre divákov bolo v prípade skutočného príbehu veľkým lákadlom a otáznikom zároveň – ako sa tvorcom podarí obsadiť práve ústrednú hrdinku. Pri príbehoch zo skutočného života a postavách, ktoré máme mnohí ešte veľmi pevne zaryté v mysli, to je totiž úloha viac ako neľahká.

Speváčka Iveta Bartošová na archívnom zábere. Foto: Pravda, Robert Hüttner
Iveta Bartošová Speváčka Iveta Bartošová na archívnom zábere.

Režisér Michal Samir si s producentmi a tvorcami do hlavnej úlohy vybral českú herečku Annu Fialovú, pričom prvé zábery naznačujú, že urobil vynikajúce rozhodnutie. Fotografie z minisérie Iveta zachytávajú Fialovú (zahrala si v seriáloch Prvá republika či Guru a objaví sa v novom filme Láska hory prenáša) pripomínajúc kultové fotografie z čias Knoflíkov lásky a jej podoba a úprava sú naozaj veľmi verné. Do role Sepéšiho potom obsadili Vojtěcha Vodochodského.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dee Mckay (@80sidolfan)

V ďalších rolách sa predstavia herci ako Alena Mihulová či Eliška Křenková alebo Miroslav Hanuš či Robert Mikluš. Premiéra je naplánovaná na 6. mája, pričom seriálový projekt bude dostupný exkluzívne len na VOYO. V galérii si pozrite fotografie Anny Fialovej a posúďte sami, podarilo sa tvorcom oživiť Ivetu Bartošovú?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Iveta Bartošová #seriál #podoba #Iveta #Voyo #Anna Fialová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...