Po čom muži túžia? Pôvabná Schindlerová to prišla zistiť do kina, českí herci chýbali

Bez českej hereckej delegácie, no s pár domácimi celebritkami sa konala v stredu premiéra pokračovania divácky uspešnej komédie Po čom muži túžia od režiséra Rudolfa Havlíčka.

22.04.2022 00:00
Martina Schindlerová Foto:
Speváčka a bývalá účastníčka Superstar Martina Schindlerová.
debata

Film s číslovkou 2 za názvom prináša návrat hereckej dvojice z prvej časti komédie – hercov Jiřího Langmajera a Anny Polívkovej, ich roly sa však vymenili. Psychologička Irena (Anna Polívková) zapíja sklamanie z rozchodu s priateľom a vysloví bizarné želanie: chcem byť mužom! Ráno sa zobudí v tele muža, Karla Kráľa z prvého dielu (Jiří Langmajer), ktorého nenávidí. Zároveň tak dostane šancu zistiť, akí muži v skutočnosti sú.

Herečka Anna Polívková a jej partner Michal Kurtiš na archívnom zábere. Čítajte viac Polívková pre Pravdu: Ženy či muži - žiaden rozdiel, zložité to máme všetci

Možno k podobnému zisteniu dospeli aj diváci slávnostnej premiéry, ktorá sa konala v jednom z bratislavských multiplexov. Pozrieť sa prišla moderátorka Lucia Habancová či speváčka Martina Schindlerová. Druhá menovaná by si možno priala poznať odpoveď na otázku uvedenú v titulu svojho filmu. Schindlerová, ktorá je dvojnásobnou mamou, bola vydatá, no jej manželstvo sa napokon skončilo rozvodom.

Moderátorka Lucia Forman Habancová. Foto: CinemArt SK
Moderátorka Lucia Forman Habancová. Moderátorka Lucia Forman Habancová.

Súkromie nikdy príliš nemedializovala a ani dnes nie je jasné, či je stále sama, alebo má partnera. Naposledy minulý rok v lete sa však zverila v jednom z rozhovorov, že je bez mužskej polovičky. Podľa aktivít, ktorým sa Schindlerová venuje, sa však zdá, že sa sústreďuje predovšetkým na svoje profesionálne, ale aj materské povinnosti – a to je, konieckoncov, určite lepšie ako zotrvávať v manželstve, ktoré nie je funkčné či naplňujúce. Alebo sa vrhať do vzťahov za každú cenu.

Video
VIDEO: Martinu Šindlerovú zamestnáva štúdium, nahrala tanečnú skladbu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rozvod #single #Martina Schindlerová #Po čom muži túžia 2

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...