Duel šampiónov obsadil prime time, moderátor Gregor Mareš neskrýva radosť

Vedomostné kvízy patria na obrazovkách RTVS tradične k veľmi obľúbeným formátom.

26.04.2022 08:00
mareš Foto:
Moderátor Gregor Mareš.
debata

Aj preto prichádza jedinečná vedomostná súťaž Duel šampiónov k divákom v novom vysielacom čase, každý štvrtok o 20.30 h na Jednotke.

V súťaži sa divákom predstavilo sedem najúspešnejších hráčov z histórie relácie Duel. Najúspešnejším z nich je Slavo, ktorý vyhral neuveriteľných 33-krát. Ďalším súťažiacimi je Martin, ktorý vyhral 24-krát, Dušan, ktorý vyhral 17-krát, Ondřej, ktorý sa stal víťazom 17-krát, Andrej, ktorý vyhral 15-krát, či Eva a Pavol, ktorí sa víťazstvu tešili 12-krát.

Na televíznych obrazovkách Jednotky sa Duel šampiónov objavuje od 11. februára. Osem finálových častí odvysiela Jednotka v novom vysielacom čase, každý štvrtok o 20.30 h.

"Veľmi sa teším, že tak výborná vedomostná súťaž, akou Duel je, dostáva svoj čas v prime time. Je to dôkazom toho, že diváci majú záujem aj o náročnejšie formáty, majú záujem o nové vedomosti a poznatky. Počas celej existencie relácie Duel sa snažíme veľmi aktívne zaraďovať pripomienky a návrhy našich divákov do relácie. Duel šampiónov je toho dôkazom, pretože vznikol na základe diváckych podnetov, ktoré si žiadali zmysluplný formát ako by sa najlepší hráči mohli vrátiť opäť do hry,” povedal Gregor Mareš, ktorý reláciu Duel moderuje už viac ako 10 rokov. Duel šampiónov si v jeho 8 finálových kolách môžete pozrieť každý štvrtok o 20.30 h na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Duel šampiónov

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...