Premena Julie Robertsovej v novom seriáli? Ukážková! A to ste ešte nevideli jej kolegu, Penn vyrazí dych

Ešte v úvode týždňa sa konala veľká premiéra nového seriálu Gaslit. Lákadlom sú v ňom najmä herecké esá v ústredných rolách - herečka Julia Roberts a Sean Penn.

24.04.2022 00:00
Julia Roberts Foto: ,
Herečka Julia Roberts odpremiérovala novinku Gaslit.
debata

Dvojica držiteľov Oscara, ktorí sa objavili aj na slávnostnej premiére, sa spojila pred kamerami v projekte, ktorý sa vracia kauze Watergate v čase vládnutia amerického prezidenta Richarda Nixona. Obaja pritom stvárnili skutočné postavy – právnika, prokurátora a veľkého Nixonovho podporovateľa Johna Mitchella a jeho manželku Marthu Mitchellovú, ktorá bola celebritou a zároveň republikánskou ambasádorkou v jednom z amerických štátov.

zväčšiť Herečka Julia Roberts ako Martha Mitchell na... Foto: SITA/AP, Hilary Bronwyn Gayle
Julia Roberts ako Martha Mitchell Herečka Julia Roberts ako Martha Mitchell na zábere z nového seriálu Gaslit.

Televízia STARZ, ktorá projekt produkovala, už pár dní pred jeho premiérou na streamovacích platformách, zverejnila zábery zo seriálu. Tie, samozrejme, zachytávajú slávnych hercov v kostýmoch a maskovaní – tak, aby sa čo najviac priblížili svojim skutočným predobrazom.

Zľava: Herci Sean Penn, Julia Roberts, Dan...
Herečka Rebecca Hall na premiére snímky Gaslit.
+4Herečka Julia Roberts odpremiérovala novinku...

Pozornosť určite strhne Julia Roberts – slávna hollywoodska kráska sa totiž pre postavu Mitchellovej zmenila na blondínku a maskéri sa naozaj pohrali s jej úpravou, aby verne zodpovedala ére sedemdesiatych rokov. Ešte väčšiu pozornosť však asi budí práve Robertsovej seriálový manžel – Sean Penn ako prokurátor John Mitchell. Pre úlohu sa zmenil priam na nepoznanie. V maskérni mu urobili plešinu a pridali sivé vlasy po bokoch hlavy, protetické maskovaniu mu jemne upravilo črty, ale tiež pridalo pár kilogramov.

zväčšiť Herec Sean Penn ako prokurátor John Mitchell na... Foto: SITA/AP, Hilary Bronwyn Gayle
Sean Penn ako prokurátor John Mitchell Herec Sean Penn ako prokurátor John Mitchell na zábere z projektu Gaslit.

Úpravy hercov pre úlohy nie sú v súčasnom filmovom a televíznom svete nič výnimočné – najmä s množstvom projektov vracajúcich sa do histórie, ale aj filmov a seriálov na základe skutočných osudov postáv sa výrazne zlepšili aj schopnosti maskérov docieliť uveriteľný výsledok.

Len pred pár dňami takto zaujala aj česká herečka Anna Fialová, ktorú obsadili do hlavnej úlohy trojdielneho miniseriálu Iveta o speváčke Ivete Bartošovej. Najmä kostýmová podoba je v niektorých momentoch absolútne verná starším záberom, úprava samotnej Fialovej potom tiež budí pozornosť tým, ako sa podarilo vyvolať ilúziu niekdajšej českej popovej princeznej a najmä podobnosť jej kolegu so spevákom Petrom Sépešim, tá je priam ukážková. Viac si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts #premena #Sean Penn #maskovanie #Gaslit

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...