Ally McBeal sa vrátila do divadla v kultovej úlohe: Už nie som nevinná, ale som najstaršia!

Nedávno absolvovala veľkú premiéru na Broadway známa seriálová hviezda - herečka Sarah Jessica Parker. V jej šľapajach vykročila ďalšia známa kolegyňa.

25.04.2022 00:00
Calista Flockhart Foto:
Herečka Calista Flockhart na zábere z roku 2018.
debata

Reč je o Caliste Flockhartovej, ktorú si asi navždy budú diváci spájať najmä s rolou pojašenej právničky Ally McBealovej. Teraz sa však Flockhart objavuje v úlohe a predstavení, ktoré ju predstaví v celkom odlišnej polohe. Ide pritom o jej návrat na javisko po dvadsiatich rokoch!

Rok 1998: Herečka Calista Flockhart na...
Rok 1999: Herečka Calista Flockhart na...
+16Herečka Calista Flockhart na zábere z roku 2018.

Calista Flockhart stvárňuje hlavnú úlohu v divadelnom predstavení Kto sa bojí Virginie Woolfovej, podľa ktorého vznikol aj slávny film s Elizabeth Taylorovou v roku 1966. Päťdesi­atsedemročnú Flockhartovú obsadili práve do úlohy Marthy, za ktorú si kedysi Liz Taylor odnášala domov sošku Oscara. V rozhovore pre noviny Los Angeles Times sa známa televízna blondínka priznala, že je pre ňu vzácnou skúsenosťou hrať opäť na divadelných doskách. Veľa vecí sa pritom podľa nej zmenilo.

Sarah Jessica Parker Čítajte viac Ako víla! Hviezda Sexu v meste najprv bodovala na javisku, potom očarila v nežnej róbe

„Keď som kedysi hrávala predstavenia hru, bola som taká nevinná, neskúsená a jeden z najmladších ľudí medzi osadenstvom. A teraz som určite najstaršia osoba v obsadení. A tiež už nie som nevinná,“ povedala v rozhovore. "Nikdy by som nemohol hrať Martu bez všetkých životných skúseností. Takže je to úžasný pocit,“ pokračovala Flockhart.

Divadlo podľa vlastných slov miluje a pomerne často sa ho snaží aj navštevovať. „Páči sa mi, že sa to deje v daný moment priamo pred vašimi očami. Neexistuje tu nikto, kto by vás zastavil, upravil to celé, herec samotný je médium. Ste na javisku, režisér je preč a to je niečo pre mňa veľmi vzrušujúce,“ dodala tiež herečka, ktorá je v súkromí partnerkou herca Harrisona Forda.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri natáčaní filmov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #hra #skúsenosť #Calista Flockhart

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...