Vincze počas rozhodnutia vytrápil športovcov! Do semifinále Let's Dance nepostúpila Cibulková

V nedeľu večer sa tanečné páry predviedli v ôsmom kole šou Let's Dance, z piatich dvojíc si postup do semifinále napokon nevytancovali Dominika Cibulková a Róbert Pavlík.

25.04.2022 07:55
cibulkova Foto:
Dominika Cibulková a Róbert Pavlík sa s Let's Dance rozlúčili.
debata (8)

V tabuľke sa dvojica po dvoch vystúpeniach ocitla na 4. mieste, pred párom Attila Végh a Eliška Lenčešová. Práve dvoch športovcov – Cibulkovú a Végha, nechal Vincze v napínavých okamihoch rozhodnutia na pódiu stáť „nekonečné“ minúty tesne vedľa seba. Brány semifinále však zostali zatvorené práve pre tenistku.

Cibulková sa so šou lúčila s úsmevom na perách, po vyradení poďakovala najmä partnerovi, Róbertovi Pavlíkovi: „Veľmi pekne by som sa chcela poďakovať najmä Róbertovi, ktorý to s mnou počas desiatich týždňov nemal vôbec ľahké. Takisto by som chcela nesmierne oceniť prácu veľkého tímu ľudí, vďaka ktorým je Let's Dance naozaj krásnou šou. Som šťastná, že som sa mohla opäť trochu otvoriť pred ľuďmi a išla by som do toho znova. Posledné kolo bolo ‚pecka‘,“ opísala po vyradení Cibulková a Pavlík dodal: „Dominika sa nesmierne snažila, je to úžasná žena.“

Ján Koleník a Vanda Polákov v ôsmom kole Let's...
Attila Végh a  Eliška Lenčešová v ôsmom kole...
+2 Adam Bardy a Dominika Rošková v ôsmom kole...

Cibulková počas ôsmeho kola predviedla viedenský valčík a contemporary dance (tanečný štýl prepájajúci rôzne tanečné techniky a štýly), ktorý sa stal počas večera povinnou jazdou pre všetky súťažné páry. Cibulková s tanečným partnerom predviedli scénický tanec s názvom choreografie „Príbeh o nenaplnenej láske“ a za svoj výkon dostali od poroty 25 bodov. „Na viacerých miestach pôsobili pohyby ako nedokončené,“ zaznelo z úst Tatiany Drexler, ale podobné hodnotenia po jej výkone vyjadrili aj ostatní členovia poroty.

Dominika Cibulková a Róbert Pavlík v siedmej...
Dominika Cibulková a Róbert Pavlík.
+3Dominika Cibulková a Róbert Pavlík v 3. kole...

V tabuľke sa počas nedele dostal na prvú priečku v počte bodov Ján Koleník, nasledovala Zuzana Šebová, tretiu priečku si vybojoval Adam Bardy.

Prvým súťažiacim na parkete sa počas večera stal Attila Végh, ktorý predviedol slowfox, za ktorý si vyslúžil aj takéto hodnotenie: „Od pása hore to bolo dobré, od pása dole akoby tvoje telo nepochopilo, čo je slowfox,“ opísal výkon športovca González.

Páry si vyslúžili pozitívne hodnotenia najmä za svoje výkony počas contemporary dance. Emóciami nabitý výkon má za sebou herečka Zuzana Šebová, ktorá s partnerom zatancovala divákom choreografiu s názvom „Príbeh o vzťahu odsúdenom na zánik“. Emócie po tanci „prevalcovali“ aj Šebovú, jej vystúpenie ocenila Vinczeová slovami: „Ja som bola z toho hotová, bolo to krásne.“

Fanúšikov Harryho Pottera zvlášť potešil Ján Koleník, ktorý sa nechal uniesť práve týmto príbehom počas viedenského valčíka, v ktorom dvojici šikovne asistovali aj detskí tanečníci. Bardymu sa počas nedele vydarili oba tance, s Dominikou Roškovou zatancovali okrem contemporary dance aj slowfox. Poznámka odznela z úst poroty len na jeho zlé držanie chodidiel počas slowfoxu. V nasledujúcom kole, v semifinále, sa o postup „pobijú“ – Zuzana Šebová, Ján Koleník, Adam Bardy a Attila Végh.

Dominika Cibulková – kariére tenistky obetovala aj svoje vzdelanie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Dominika Cibulková #Let´s Dance

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...